BLIZU DOGOVORA

Kovačić progovorio o Gvardiolovom transferu karijere: Joško je spreman za Manchester City

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Češka
Luka Stanzl/PIXSELL
31.07.2023.
u 08:17

Građani i menadžer Pep Guardiola jako žele dovesti najtraženijeg svjetskog stopera u na Etihad

Joško Gvardiol još uvijek nije potpisao za europskog prvaka Manchester Citya, ali prema pisanju medija klubovi su sve bliže dogovoru i vatreni bi trebao preseliti kod Matea Kovačića na Etihad. Pep Guardiola iznimno cijeni 21-godišnje hrvatsko čudo i ako ga želi dovesti morat će srušiti svjetski rekord. 

RB Leipzig traži 100 milijuna eura za svog dragulja i ne namjerava odustati od tog iznosa, City je prethodno nudio 90 milijuna eura što je odbijeno bez previše razmišljanja. Suigrač iz vatrenih Mateo Kovačić odgovorio je na pitanje o Joškovom dolasku u redove aktualnog osvajača Premiershipa. 

VEZANI ČLANCI:

- Joško je još uvijek mlad, ali je jako zreo za svoje godine. Ne treba njemu puno savjeta. Odigrao je mnoge velike utakmice i mislim da je spreman na ovaj korak. Bio je sjajan na Svjetskom prvenstvu, iza njega je odlična sezona s klubom i mislim da bi za njega bilo dobro da se priključi Cityju i pokuša još više napredovati - istaknuo je Mateo i dodao:

- Mislim da je i trenutak idealan. City je u naletu, momčad je puna samopouzdanja i vodi je najbolji trener na svijetu. Ja sam ovdje došao da bih učio u sjajnoj ekipi, a to može i on napraviti.

Komentara 4

T2
Tomo_20
14:09 31.07.2023.

Pocrn ti si postao dosadan sa prostim izjavama ocito nemas posao ili neku drugu zanimaciju!!!

PO
pocrn
17:28 31.07.2023.

….svi moja napisi su utemeljeni golom istinom , nitko nije ni pokusao osporiti iste , a nevjernih toma uvijek je bilo i ima..naravno isti uvijek vjeruju u neku svoju istinu ..

PO
pocrn
09:30 31.07.2023.

….mozda ga dinamo kupi, kad je vec toliko ”trazen”.. hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije