PORAZ U 3. KOLU

Kraj i za Gaćinu: Hrvatski stolnotenisač nije uspio iznenaditi jednog od favorita olimpijskog turnira

REUTERS
30.07.2024.
u 12:03

Gaćina, kojem su ovo pete olimpijske igre, u ponedjeljak je u prvom kolu izbacio Rumunja Ovidija Ionescua

Hrvatski stolnotenisač Andrej Gaćina završio je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu u drugom kolu, bolji od njega je bio Yun-Ju Lin s Tajvana, osmi igrač svijeta, s 4-0 (11-4,11-9, 11-9, 11-6) nakon 35 minuta igre.

Gaćina, kojem su ovo pete olimpijske igre, u ponedjeljak je u prvom kolu izbacio Rumunja Ovidija Ionescua.

Jučer je svoj nastup na olimpijskom stolnoteniskom turniru završio Tomislav Pucar od kojeg je u drugom kolu bolji bio Francuz Alexis Lebrun.

Hrvatski stolnotenisači će na Olimpijskim igrama u Parizu nastupiti i u ekipnoj konkurenciji gdje ih u osmini finala idući tjedan čeka Južna Koreja, a ako prođu Korejance čekat će boljeg dvoboja između najvećeg favorita Kine i Indije. 

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije