STOLNI TENIS

Hrvatski stolnotenisač ispao s Igara. Pružio je dobar otpor, ali nije mogao protiv Francuza

Pariz: Tomislav Pucar svladao Mehdija Bouloussu i plasirao se u drugo kolo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
29.07.2024.
u 23:15

Za mjesto među 16 najboljih u utorak (11 sati) će se boriti Andrej Gaćina koji je u ponedjeljak pobjedom 4-1 protiv Rumunja Ovidiua Ionescua izborio plasman u drugo kolo. Tamo ga čeka peti nositelj, Tajvanac Lin Yun-Ju

Tomislav Pucar nije uspio napraviti iznenađenje, ali je pružio solidan otpor najbolje rangiranom francuskom stolnotenisaču Alexisu Lebrunu, koji ga je svladao u drugom kolu olimpijskog turnira u Parizu sa 4-0 (9, 3, 6, 9).

U uzavreloj atmosferi ispunjene Bercy Arene, gdje je svaki osvojeni poen 20-godišnjeg Francuza proslavljan kao pogodak na nogometnim utakmicama, Pucaru nije bilo lako igrati. Pokušao je najbolje rangirani hrvatski igrač pratiti tempo ovogodišnjeg dvostrukog pobjednika zagrebačkog WTT Contender turnira, ali je to uspio učiniti u prvom setu.

GALERIJA  'Najtužnija princeza na svijetu' pokazala nikad veći osmijeh na otvaranju Olimpijskih igara

Pariz: Tomislav Pucar svladao Mehdija Bouloussu i plasirao se u drugo kolo
1/11

No, u brzim izmjenama udaraca Alexis Lebrun se odlično snalazio pa je Pucaru u drugom setu prepustio tri, a u trećem šest poena. Prijetio je nešto slično učiniti i na kraju meča, ali je Pucar uspio spasiti četiri meč-lopte i zakomplicirati završnicu. Ipak, na petu meč-loptu, Lebrun je natjerao hrvatskog reprezentativca na promašaj koji mu je donio plasman u osminu finala.

Za mjesto među 16 najboljih u utorak (11 sati) će se boriti Andrej Gaćina koji je u ponedjeljak pobjedom 4-1 protiv Rumunja Ovidiua Ionescua izborio plasman u drugo kolo. Tamo ga čeka peti nositelj, Tajvanac Lin Yun-Ju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije