INCIDENT

Krvava makljaža u Osijeku uoči utakmice Hrvatske: Žestoka tučnjava naših i poljskih navijača

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.09.2024.
u 20:16

Prema neslužbenim informacijama, alkohol je bio glavni razlog ove tučnjave. U isto vrijeme je naša je reprezentacija bila smještena u Hotelu Osijek i oni o tome nisu imali saznanja.

Nemile scene dogodile su se uoči utakmice drugog kola po skupinama A divizije Lige nacija između Hrvatske i Poljske na Opus Areni. Sportske novosti pišu da se dogodio krvavi obračun hrvatskih i poljskih navijača na promenadi kraj Drave, nedaleko od Hotela Osijek u kojem je boravila hrvatska reprezentacija, skupina od pedesetak mlađih navijača hrvatske reprezentacije napala je manju skupinu poljskih navijača.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
1/17

Došlo je do fizičkog obračuna, do žestoke tučnjave u kojoj je bilo i krvi, no policija je brzo intervenirala i spriječila još veći incident. Ima uhićenih, a iz policije su objavili kako su se neredi dogodili oko 18 sati, no brzo je uspostavljeno normalno stanje. Uhićeno je pet osoba nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. 

http://

VEZANI ČLANCI:

Prema neslužbenim informacijama, alkohol je bio glavni razlog ove tučnjave. U isto vrijeme je naša je reprezentacija bila smještena u Hotelu Osijek i oni o tome nisu imali saznanja. Isto tako, bivši trener Rijeke i Gorice Željko Sopić prolazio je u blizini šetnice dok je trajao okršaj navijača, ali nitko na njega nije obraćao posebnu pažnju, tako da srećom nije nastradao.

Komentara 13

CO
cookie
20:47 08.09.2024.

Od 50 navijača uhićeno 5, a i oni će vjerojatno biti pušteni sutra ili već danas. I onda se čude što svako malo masovne tučnjave. Nažalost morat ćemo čekati da netko ostane invalid ili izgubi život i onda se svi budu čudili ko pura glisti i pitali se zašto se nije prije nešto napravilo.

Avatar JohnnyBravo
JohnnyBravo
20:35 08.09.2024.

Grci imaju lijeka za takve.

YE
Yeah
21:02 08.09.2024.

Sramotno! Umjesto da se zajedno zabavljaju, oni se makljaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije