Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo igraju se u Hrvatskoj. Evo gdje i kada ih možete gledati

Pula: Kvalifikacije za 2024 FIFA Futsal World Championship, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Batelic /PIXSELL
1/3
06.02.2024.
u 23:18

U sklopu priprema za dvoboje protiv Poljske, Hrvatska je u utorak odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u Podčetrtku koja je završila 2-2

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je kako će se uzvratna utakmica dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetskom malonogometno prvenstvo između Hrvatske i Poljske igrati 16. travnja u KC "Dražen Petrović"

Prva utakmica igrat će se 12. travnja u Koszalinu, a ukupni će pobjednik izboriti plasman na SP koje će se održati u Uzbekistanu od 14. rujna do 6. listopada ove godine.

GALERIJA Futsal Dinamo osvojio prvi naslov prvaka Hrvatske

Pula: Kvalifikacije za 2024 FIFA Futsal World Championship, Hrvatska - Slovačka
1/23

U sklopu priprema za dvoboje protiv Poljske, Hrvatska je u utorak odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u Podčetrtku koja je završila 2-2.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska dvaput vodila pogocima Antonija Sekulića (15) i Franca Jelovčića (23), a Slovenija je uspijevala izjednačavati golovima Jeremyja Bukoveca (16) i Žana Janeža (40). Prije tri dana Hrvatska je u Štoreu u prvoj prijateljskoj utakmici svladala Sloveniju sa 2-1.

VIDEO Perkovac je smijenjen! Još uvijek nije poznato tko će biti novi izbornik

Komentara 1

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:14 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije