NIJE MU LAKO

Legenda HNL-a je teško bolesna. Trenutno vodi životnu borbu i podvrgnut je brojnim terapijama

Osijek: NK Osijek i NK Varaždin u 5. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
15.08.2024.
u 12:22

Isto tako, Beširević je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao 19 utakmica, a bio je dio momčadi bijelo-plavih koja je 1999. godine osvojila hrvatski kup pobjedom protiv Cibalije na Maksimiru.

Legendarni veznjak Bakir Beširević bori se s teškom bolesti, trenutno proživljava teške životne trenutke i nalazi se na brojnim terapijama u Sarajevu. Rođen je u Orašju, a najdublji trag je ostavio u redovima Osijeka za kojeg je ukupno odradio 267 utakmica i zabio 47 golova. Nalazi se iza Mileta Škorića na ljestvici klupskih igrača s najviše 'kapica'.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Osijek: NK Osijek i NK Varaždin u 5. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige
1/17

- Nažalost naš dragi i legendarni Bakir Beširević ima nešto teže životne trenutke.. Počeo je poprilično gubiti vid te je podvrgnut operaciji očiju nakon koje je na konstantnim terapijama u Sarajevu.. Ovim putem našem legendarnom igraču i vjernom pratitelju ove stranice želimo što brži oporavak! Baka, vidimo se što prije na našoj Opus Areni! Osijek je uz tebe - napisala je Facebook stranica Bijelo-plava birtija, koja inače prati sva događanja oko Osijeka.

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, Beširević je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao 19 utakmica, a bio je dio momčadi bijelo-plavih koja je 1999. godine osvojila hrvatski kup pobjedom protiv Cibalije na Maksimiru. U karijeri je ovaj zahvalni veznjak nastupao za Orašje, Pazinku i mostarski Velež.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Marko
Marko
13:14 15.08.2024.

Legenda!Moga je šutnuti loptu 150 metara.takvog majka ne rađa,osim u Bosni

MI
mikimouse12
00:28 17.08.2024.

Legenda, a Osijek u 90tima bio nebitan klub:)

JO
Joseph1
13:46 15.08.2024.

Legenda???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije