Pohvala suigraču

Messi: Moj prijatelj Suarez zabio je dva nevjerojatna gola

Messi i Suarez
Facebook
16.04.2015.
u 13:48

Urugvajac je u oba navrata na spektakularan način pobjegao Davidu Luizu, a njegov nastup hvale brojni svjetski mediji

Barcelona je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedila PSG u gostima sa 3:1 i jednom nogom zakoračala u polufinale. Utakmicu je obilježio Luis Suarez koji je zabio dva prekrasna pogotka i tako potvrdio da je u sve boljoj formi.

Urugvajac je u oba navrata na spektakularan način pobjegao Davidu Luizu, a njegov nastup hvale brojni svjetski mediji. A i suigrač Lionel Messi fotografirao s s njim u svlačionici i dao mu kompliment.

"Odlična utakmica uz sva sjajna gola moga prijatelja Luisa Suareza", napisao je Messi na Facebooku.

¡Gran partido con 2 golazos de mi amigo Luis!Great game with 2 amazing goals from my friend Luis Suarez!- LIO

Posted by Leo Messi on 15. travanj 2015

Komentara 1

BU
bumtresurnebes
09:46 18.04.2015.

Suarez je jedan od najboljih napadača na svijetu. Ima udarac s obje noge, glavom, slobodni udarac, dribling koji je efikasan, uvijek ide izravno u gol, asistira, odličan pregled igre. Žao mi je što je otišao iz Liverpoola, sada su opet osrednji engleski klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije