TRANSFER NA POMOLU

Livakoviću stiže ponuda koju će teško moći odbiti? Evo tko se uključio u utrku za vratara vatrenih

Europa League - Fenerbahce v Union Saint-Gilloise
Foto: DILARA SENKAYA/REUTERS
1/3
08.10.2024.
u 13:20

29-godišnjak je primio 14 golova u 13 utakmica ove sezone, te je uspio sačuvati praznu mrežu u pet utakmica. Hrvatskom vrataru ugovor s Fenerbahčeom istječe 2028. godine

Prvi golman hrvatske reprezentacije Dominik Livaković, koji je bio na meti kritika zbog primljenih golova u Fenerbahčeu prošle sezone, vrlo je dobro krenuo u ovu sezonu. Hrvatski vratar ponovno se snašao nakon što se momčadi pridružio Sandro Žufić, trener vratara zagrebačkog Dinama

Doznaje se da su za Livakovića ponovno zagrizli Saudijci, koji su ga pratili na početku sezone. Očekuje se da će saudijski klubovi pokucati na vrata Fenerbahčea s astronomskom ponudom tijekom ljetnog prijelaznog roka. Fenerbahče je brončanog vratara sa Svjetskog prvenstva u Kataru kupio prošle godine za 6,6 milijuna eura.

29-godišnjak je primio 14 golova u 13 utakmica ove sezone, te je uspio sačuvati praznu mrežu u pet utakmica. Hrvatskom vrataru ugovor s Fenerbahčeom istječe 2028. godine.

Livaković je trenutno na okupljanju s reprezentacijom uoči nove dvije utakmice u sklopu Lige nacija protiv Škotske kod kuće i Poljske u gostima. Hrvatska je branitelj srebrne medalje s prošlog izdanja Lige nacija, a trenutno je u druga u skupini 1 s tri osvojena boda iz dvije utakmice. U skupini je još i Portugal.

FOTO Helena Livaković oduševila linijom u bikiniju samo pola godine nakon poroda

Europa League - Fenerbahce v Union Saint-Gilloise
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije