Hrvati su traženi

Liverpool želi Vrsaljka, a Terim u Galatu dovodi hrvatskog reprezentativca?

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Ivan Halar, Hina
22.12.2017.
u 18:12

Vrsaljko je igrač Atletica i očekujem da će to ostati i 2018. godine, izjavio je predsjednik Atletica.

 Iako se ponude za Šimu Vrsaljka (25) gomilaju, predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo ističe da će hrvatski reprezentativac ostati u Atleticu do kraja sezone, objavili su u petak španjolski mediji.

 “Vrsaljko je igrač Atletica i očekujem da će to ostati i 2018. godine", izjavio je Cerezo.

 Za Vrsaljka veliki interes pokazuju Napoli i Manchester City, koji bi ga željeli dovesti već u zimskom prijalaznom roku. A sada se u utrku uključio i Liverpool, čiji su se predstavnici nedavno sastali sa sportskim direktorom Atletica Andreaom Bertom.

Šime Vrsaljko
1/5

 "Mi smo se uvijek trudili da imamo dobre odnose sa svim klubovima, sastajemo se sa njihovim predstavnicima, ali to se ne može protumačiti kao pregovori o transferu igrača. Nedavno sam se sastao sa čelnikom Napolija Aureliom De Laurentiisom (poznati filmski producent), ali razgovarali smo samo o filmu", kazao je predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo.

A Fatih Terim, tek što je na klupi Galatasarayja naslijedio Igora Tudora, već je izrazio želju da u klub dovede jeddnog Hrvata - marija Pašalića. Turski klub spreman je odmah započeti pregovore sa Spartakom i Chelseajem oko hrvatskog veznjaka.

Navodno ga žele u sojoj momčadi već u siječnju te su ga spremni otkupiti od londonskog kluba.

Komentara 1

JE
jejeee
12:24 23.12.2017.

koliko gramatickih pogreski...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije