Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO U ARABIJU

Luka Modrić emotivnom porukom oprostio se od suigrača iz Reala. Pogledajte što je napisao vatreni

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Sarah Meyssonnier/REUTERS
30.06.2024.
u 22:33

Španjolski reprezentativac je za kraljevski klub odigrao čak 364 utakmice, a u prvu momčad je stigao u sezoni 2012/13. iz pričuvne madridske momčadi Castille.

- Ti si jedan od najposebnijih koje mi je ovaj veliki klub podario. Kakav ponos za klub što je imao pjevača poput tebe - napisao je na društvenim mrežama hrvatski kapetan Luka Modrić i tako se emotivnom porukom oprostio od donedavnog suigrača Nacha Fernandeza, španjolskog stopera koji je otišao u Saudijsku Arabiju. 

- Najbolji primjer za sve klince koji sanjaju da uspiju ući u prvu momčad. Hvala vam na svemu, kapetane! Učinio si naš Madrid sjajnim! Znaš da u meni imaš prijatelja zauvijek - nadodao je Modrić. 

VEZANI ČLANCI:

Španjolski reprezentativac je za kraljevski klub odigrao čak 364 utakmice, a u prvu momčad je stigao u sezoni 2012/13. iz pričuvne madridske momčadi Castille. Zajedno s našim Modrićem odigrao je 250 utakmica i pritom osvojio šest trofeja.  Od iduće sezone nastupat će u dresu saudijskog Al-Qadsiaha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Komentara 3

JO
Joseph1
18:07 01.07.2024.

Čuj ova dva bisera kako "komentarišu".

18
188
08:45 01.07.2024.

Nogomet nitko ne bi gledao da nas mediji ne filaju s time. Nogomet je dosadan bez promjena rezultata sat i pol gledanja loptanja sim tam

BP
Besposlen pop
08:15 01.07.2024.

Zna li se što je naš Lukica danas doručkovao? Možda bi on znao, ali se ne sjeća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije