'NIJE GOTOVO'

Modrić: Raspali smo se nakon drugog gola Barcelone

Modrić
Foto: Reuters
22.03.2015.
u 23:36

- Nakon što je Barcelona zabili drugi gol izgubili smo kontrolu i nismo djelovali kao momčad - rekao je Modrić nakon utakmice.

Luka Modrić protiv Barcelone igrao je odlično prvih sat vremena. Nakon toga je pao, a s njim je pala i čitava momčad Real Madrida. Barcelona je to iskoristila i pogotkom Luisa Suareza stigla do pobjede 2:1 čime je pobjegla na četiri boda prednosti.

- Nakon što je Barcelona zabili drugi gol izgubili smo kontrolu i nismo djelovali kao momčad - rekao je Modrić nakon utakmice.

No, hrvatski veznjak poručuje da prvenstvo nije gotovo.

- Borit ćemo se do posljednjeg kola - rekao je Modrić.

>> Real je igrao dok je igrao i Modrić, na kraju mogu biti sretni s minimalnim porazom

Komentara 3

GA
gabrieldzeba1
08:59 23.03.2015.

2reprezentativca PONOS

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:59 23.03.2015.

Raspali su se nakon drugog gola Barcelone ali Modrić je postigao svoj cilj jer je uspio razgovarati sa Messijem i skoro uspio dobiti njegov dres posle utakmice.

DU
Deleted user
08:14 23.03.2015.

Prvenstvo je ipak gotovo. Znali smo svi da je ovo finale. Nešto bi se nenormalno moralo dogoditi do kraja sezone da Barca sad više isputi vrh. Nije da se nije događalo, no sumnjam da će i Real do kraja sve dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije