Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA Trener Vinkovčana tvrdi: Loši suci klincima ubijaju volju

Lušić: Oštećeni smo pet puta

lusic-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 16:20

Kazneni udarac za momčad Slavena Belupa koji je u 92. minuti dosudio sudac Jurica Mihalj izazvao je veliko razočaranje igrača Cibalije radi kojeg su ostali bez boda koji su po svemu i zaslužili.

Branilo se lice
- Dosuđeni kazneni udarac je smiješan i nema veze s nogometom. Igrač je branio lice od lopte i ruke nije digao iznad glave. Ne znam više čemu sve to vodi, ali očigledno je da su i cijeli trenažni proces i svi napori igrača postali uzaludni i nebitni.

- Kako objasniti dečkima od 17-18 godina takve primjere nepravde koji im se često događaju. Bojim se da sve to više nema smisla - rekao je Srećko Lušić, trener Cibalije.

Kaže i da je isključenje kapetana Borisa Leutara, koji je stožerni igrač Cibalijine obrane, prestrogo i iz nekog razloga ciljano. Vraćajući se u mislima na utakmicu sa Slavenom Lušić navodi da su njegovi igrači bili bolji, da su imali nekoliko odličnih prilika koje nisu iskoristili te da su, po svemu viđenom na terenu, zaslužili bod.

- Možda će sudac i dobiti slabu ocjenu, ali što to nas sada briga jer nama neće nitko vratiti taj zasluženi bod.

- Međutim, to nije prvi put jer je Cibalia ove godine oštećena na pet utakmica pri neodlučenim rezultatima ili u odlučujućim trenucima - napominje Lušić podsjećajući na drugi kazneni udarac u Splitu, dosuđeno nepostojeće zaleđe u Varaždinu, utakmicu u Osijeku, nedosuđeni kazneni udarac protiv Zagreba pri rezultatu 0:0.

I Leutar ljutit
Isključeni kapetan Boris Leutar, koji se vratio na teren poslije ozljede, kaže da je do isključenja došlo u trenutku kada je Posavec krenuo na njega poslije jednoga čvršćeg starta na Juriću.

- Vidio sam Posavca koji je išao na mene i instinktivno sam ruke digao u zrak da se obranim. Došlo je do kontakta i ja sam isključen. Mislim da je i Posavec morao biti isključen i da bi to bilo najpoštenije - smatra Leutar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije