Dinamo

Mamić: Vida je najskuplji transfer u povijesti hrvatskog nogometa!

domagoj vida (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
17.06.2011.
u 11:35

U Maksimiru je sportski direktor Zoran Mamić sa širokim osmjehom na licu predstavio najnovije pojačanje Dinama, Osječanina Domagoja Vidu (22)

- Domagoj je potpisao ugovor na pet godina. Sad je on na potezu, da svojim igrama i ponašanjem opravda uloženo u njega - istaknuo je Zoran Mamić.

Spominjala se odšteta od milijun eura.

- To je poslovna tajna i ne mogu iznositi detalja. Otkrit ću vam samo da je operacija bila prilično složena i da se radi o dosta velikom transferu. Bayer iz Leverkusena malo smo slomili šarmom, malo kukanjem, a malo prijateljstvom - tvrdi sportski direktor Dinama koji je u poslu povukao i svoje njemačke veze.

- Puno je pomogao Michael Reschke. No, jedno je sigurno - ovakav posao nikad nije napravljen u Hrvatskoj. Ovo je bio najveći transfer u povijesti HNL-a! - tvrdi Mamić.

Novopečeno pojačanje plavih tvrdi da zbog toga neće osjećati veći pritisak.

- To je samo motiv više da dokažem koliko vrijedim. U dolasku u Dinamo presudila je želja za igrom. Za Bayer sam odigrao samo devet utakmica prošle sezone. Nisam došao nespreman. Trenirao sam u Donjem Miholjcu samostalno - kaže Vida koji se odmah nakon konferencije za medije priključio modroj momčadi na pripremama na Rogli.

Komentara 27

OB
-obrisani-
13:09 17.06.2011.

Mamić: Vida je najskuplji transfer u povijesti hrvatskog nogometa a ja sam najgluplji manager jer sam ga toliko puno platio !

PL
PLAVI9
20:54 17.06.2011.

\"Bayer 04 Leverkusen have signed Croatian U-21 international Domagoj Vida to a five year deal today worth 2.4 million Euros\"....E sad ti meni reci ko je tebi predavao matematiku Sandi...

Avatar poljicanin
poljicanin
18:04 17.06.2011.

Sve ce biti kao i uvijek,Dinamo i Hajduk se kojekakvim \"transferima\" napuhaju kao balun i onda balunu nestane zraka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije