Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši trener

Mamić žestoko popljuvao Zajeca: Nesposobni su i nedostojni Vlatke Peras, ali sama si je kriva

Split: Poznati na utakmici  Hajduk - Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
18.06.2024.
u 18:00

"Mogu reći u svoje ime da jesam komunicirao, pa i da danas komuniciram s njom te joj privatno dajem podršku ako mogu nešto napraviti za nju". konstatirao je Zoran Mamić

Bivši Dinamov trener i sportski direktor. te pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zoran Mamić gostovao je u podcastu Dvije strane gdje je iznio svoje stavove o događajima vezanim uz Dinamo od njegova bijega u Bosnu i Hercegovinu.

U podcastu je napao bivšeg predsjednika Dinama, Mirka Barišića koji je godinama surađivao s braćom Mamić, kao i Krešimira Antolića, najprije bliskog suradnika Zdravka Mamića, pa kasnije najvećeg protivnika "Mamićeve struje" u Dinamu, te kazao kako bi, da su sposobni i dalje bili u Dinamu.

VIDEO 'Petković nije trebao pucati penal! To ću ja riješiti, neke stvari u reprezentaciji moraju se poštovati'

Za novog predsjednika Velimira Zajeca Mamić je poručio da je bio veliki igrač i da je legenda kluba, ali da već dugo nije u nogometu. Također je nadodao da je Zajec "godinama bio van nogometa i živio u Grčkoj, te da gleda nogomet, ali nema kontakte ni relacije po svijetu, a ni energiju za obavljanje posla". O Zajecu je Mamić dao zaključak kako je on samo maskota, a da Dinamom upravljaju drugi ljudi.

"Ne poznajem ljude koje vode Dinamo, ne mogu griješiti dušu i reći tko je dobar ili loš čovjek. Puno je to uspješnih ljudi, no oni nisu bili u sportu. Definitivno vole Dinamo i nogomet, ali nisu bili u takvom sportskom sustavu. Dinamo je ogroman sustav" poručio je Mamić o novom vodstvu Dinama.

Kritike je uputio i Vlatki Peras koja je u Dinamu radila više od 20 godina, na raznima pozicijama, a najznačajnija je definitivno bila ona predsjednice Uprave s koje je smijenjena u svibnju ove godine.

"Vlatka je djelatnica kluba više od 20 godina, ne možeš to izbrisati i reći da više ne postojiš. Mogu reći u svoje ime da jesam komunicirao, pa i da danas komuniciram s njom te joj privatno dajem podršku ako mogu nešto napraviti za nju", kazao je Mamić na pitanje da li se i dalje čuje s Peras.

"Žao mi je što joj se to dogodilo. Moram reći da je i sama kriva što je došla u ovu situaciju, što se u klubu okružila ljudima koji je nisu dostojni i koji nisu sposobni. Sada je dobila nogom u stražnjicu iz kluba na jedan ružan način, ali to je život. Napravila je pogreške, vjerovala je ljudima koji ne znaju i nisu dovoljno kvalitetni. Svi koji su bili u klubu, sada ih više nema. Da su htjeli tako izrežirati, ne bi mogli", zaključio je Mamić.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Split: Poznati na utakmici  Hajduk - Dinamo
1/116

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije