Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester City uvjerljiv protiv Hulla

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
26.12.2016.
u 20:23

Manchester City sada ima 39 bodova, sedam manje od vodećeg Chelseaja koji je ranije u ponedjeljak ostvario 12. pobjedu u nizu svladavši na svom Stamford Bridgeu Bournemouth sa 3:0

Nogometaši Manchester Cityja stigli su na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva zahvaljujući 3:0 (0:0) pobjedi na gostovanju kod posljednjeg Hull u posljednjoj utakmici 18. kola igranoj u ponedjeljak.

Gosti su slomili otpor domaćih tek u posljednjih 20 minuta igre, prvo je Yaya Toure (72-11m) iskoristio 11-eraca nakon prekršaja na Sterlingu, drugi gol postigao je Iheanacho (78), dok je konačni rezultat postignut autogolom Daviesa (90+4), a ponovno je najzaslužniji za gol bio Sterling koji se sjurio po lijevom krilu i poslao oštar ubačaj u peterac.

Manchester City sada ima 39 bodova, sedam manje od vodećeg Chelseaja koji je ranije u ponedjeljak ostvario 12. pobjedu u nizu svladavši na svom Stamford Bridgeu Bournemouth sa 3:0 (1:0).

Domaće je u vodstvo doveo Pedro (24) sredinom prvog poluvremena, na 2:0 je početkom nastavka povisio Hazard (49-11m) iz kaznenog udarca kojega je sam izborio, da bi Pedro (90+3) svojim drugim golom na utakmici u samoj završnici postavio konačnih 3:0.

Treći Liverpool, koji će u utorak ugostiti Stoke City, te četvrti Arsenal, koji je s minimalnih 1:0 svladao West Bromwich Albion, imaju po 37 bodova.

Strijelac jedinog pogotka za topnike na Emiratesu bio je Giroud (86) u završnici utakmice.

West Ham United bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića ostvario je treću uzastopnu pobjedu svladavši kao gost Swansea s visokih 4:1 (1:0). Golove za "čekićare" postigli su Ayew (13), Reid (50), Antonio (78) i Carroll (90), dok je jedini pogodak za domaće djelo Llorentea (89).

West Ham je sada 11. na ljestvici sa 22 boda, dok je Swansea pretposljednji, 19. sa 12. 

U utorak je na programu dvoboj Liverpool - Stoke City, a kolo će u srijedu zaključiti Southampton i Tottenham Hotspur.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije