FERGUSON ČESTITAO

Mancini: Pet minuta prije kraja nisam vjerovao u pobjedu

'Manchester City\'s Italian manager Roberto Mancini awaits kick off during an English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at Molineux Stadium in Wolverham
'IAN KINGTON'
13.05.2012.
u 19:50

- Bila je ovo luda sezona i ludi završetak. Ispred Cityja su sad velika vremena - kazao je Mancini

Senzacija bi bila preblaga riječ za rasplet završnog dana Premiershipa. Nakon što je jezičac u 90 minuta utakmica dvaju Manchestera prevagivao nekoliko puta, na stranu Cityja pa Uniteda, pa u krug, u infarktnoj završnici naslov je otišao u plavi dio grada i to nakon 44 godine!

U sudačkoj nadoknadi, dok su gubili 1:2 od QPR-a, stadion Etihad u delirij su bacili prvo Edin Džeko, a onda Maradonin zet Sergio Aguero.

- Bilo je nevjerojatno! Moji igrači zaslužili su pobijediti. A na ovakav način, to je nešto nevjerojatno! Mislim da nikad nisam vidio ovakav finale - govorio je trener Cityja Roberto Mancini i dodao:

- Bila je ovo luda sezona i ludi završetak. Pet minuta prije kraja mislio sam da nećemo pobijediti, ali zaslužili smo pobjedu i naslov. Barem 20 utakmica odigrali smo na top nivou i bilo je važno da počnemo uzimati naslove. City sada ispred sebe ima veliku budućnost.

Trener Uniteda Alex Ferguson čestitao je gradskom rivalu na naslovu.

- Čestitam Cityju, svatko tko osvoji naslov je to i zaslužio jer je sezona duga i naporna. Nakon završetka naše utakmice, moji igrači nisu znali rezultat na Etihadu. Naravno, kad su čuli što se dogodilo, bili su razočarani, ali nikako drugačije i ne smije biti. Zadovoljan sam našom sezonom. S 89 bodova se u većini slučajeva osvaja naslov, ali danas nije bio naš red - rekao je Fergie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije