Premiership

Mancini: Teže će nam biti protiv Newcastlea nego protiv Uniteda

\'Manchester United manager Alex Ferguson (L) and Manchester City\'s Italian manager Roberto Mancini speak before the start of their English Premier League football match at The Etihad stadium in Manc
AFP
03.05.2012.
u 12:58

– Gostovanje kod Newcastlea bit će nam najteža moguća utakmica. To je veći izazov od utakmice s Unitedom

Newcastle je jučer gostovao u Londonu i pobijedio Chelsea sa 2:0. Strijelac oba pogotka bio je P. Cisse, a drugi pogodak, koji je zabio u sudačkoj nadoknadi, bio je pravo remek-djelo.

Inače, tu utakmicu uživo je gledao i trener Manchester Cityja Roberto Mancini, čija momčad ovoga vikenda ide u goste Newcastleu. To je utakmica koja bi mogla odlučiti o naslovu prvaka.

– Gostovanje kod Newcastlea bit će nam najteža moguća utakmica. To je veći izazov od utakmice s Unitedom. Možda nekom zvuči čudno, ali istina je. Iza njih je sjajna sezona i bore se za Ligu prvaka. Imaju odličnog menadžera i očekujem težak susret. Još ništa nismo napravili, preostale su nam još dvije utakmice. Trebamo ostati hladne glave bez obzira na euforiju navijača – rekao je talijanski strateg.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:42 03.05.2012.

Roberto, na muci se poznaju junaci...držim ti fige !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije