VELIKI LUKA

Poznati španjolski list ima samo riječi hvale za Modrića: Camp Nou mu treba zapljeskati

Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
15.10.2022.
u 12:26

Španjolski list smjestio je Modrića među velikane popularnog El Clasica uoči nedjeljnog derbija s Barcelonom.

Sutrašnji je dan rezerviran za jedan od najvećih svjetskih derbija. Susret između Real Madrida i Barcelone, popularni El Clasico, igra se u nedjelju od 16.15 sati. Tim više što su momčadi nakon osam kola na tablici bodovno izjednačene s 22 boda.

Španjolska Marca kao najavu je priredila popis 100 nogometaša koji su ostavljali najveći trag u derbiju tijekom godina. Naravno, ništa nije moglo proći ni bez hrvatskog virtuoza Luke Modrića, koji je obilježio razdoblje El Clasica između 2011. i 2020. godine. Na istom se popisu nalaze Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sergio Ramos...

List je išao toliko daleko da je istaknuo kako bi Modriću trebao zapljeskati i Camp Nou.

- Jedan je od onih igrača koji zavrjeđuju da mu aplaudira i publika na Camp Nouu, kao što je to slučaj na svim stadionima svijeta. Ove nedjelje startat će na Bernabeuu i možete se kladiti da to neće biti njegov posljednji El Clasico u dresu Madrida. Najveća legenda - stoji u novinama.

Modrić je prošlog mjeseca proslavio 37. rođendan, a u Realu igra već punih deset godina

Standings provided by Sofascore
 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Komentara 1

LL
lijepa_li si
14:38 15.10.2022.

luka modrić najbolji nogolptaš u hrvata! toliko je afirmirao hrvatsku da je zaslužio spomenik na trgu, do bana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije