IZBACIO Istomina

Marin Čilić prošao u četvrtfinale Moskve

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.10.2015.
u 18:03

Marin će u četvrtini finala igrati protiv boljeg iz dvoboja između i Kazahstanca Mihaila Kukuškina (osmi nositelj) i Rusa Andreja Kuznjecova.

Marin Čilić prošao je u četvrtfinale ATP turnira u Moskvi. Najbolji hrvatski tenisač i prvi nositelj svladao je Uzbekistanca Denisa Istomina sa 7:6(3), 3:6 i 6:3.

Čilić je prvi set dobio u tie-breaku nakon što su oba tenisača do 6:6 držala svoj servis. Istomin je zatim u drugom setu dva puta oduzeo servis našem tenisaču i izjednačio. 

No, Čilić je zatim sjajno reagirao, na početku trećeg napravio break, a zatim još jedan kod 3:0. Nakon toga je malo zakomplicirao izgubivši svoj servis kada je servirao za meč, ali je u sljedećem gemu opet napravio break i upisao pobjedu za dva sata i šest minuta igre.

Marin će u četvrtini finala igrati protiv boljeg iz dvoboja između i Kazahstanca Mihaila Kukuškina (osmi nositelj) i Rusa Andreja Kuznjecova.

Podsjetimo, na turniru u Moskvi nastupao je i Borna Ćorić, ali nije uspio proći prvo kolo.

>> Kyrgiosa zbog Donne Vekić škola koju je pohađao izbrisala iz 'Kuće slavnih'!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije