VEZNJAK HAJDUKA

Martin Baturina: Hajduk se dobro pripremio, žao mi je što ih nismo pobijedili

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
14.09.2024.
u 12:59

- Jako tvrda utakmica, oni su imali priliku i dali su gol, mi nismo iskoristili svoje i to je to. Jako dobro su stajali, dobro su se pripremili, bili su borbeni, možda je nama falilo malo borbenosti i odlučnosti. Izjednačena utakmica, otišla je na njihovu stranu. Žao mi je što nismo pobijedili, idemo dalje, to je to.

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1-0 (0-0) i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Nakon siromašnog prvog poluvremena tijekom kojega praktički nije bilo niti jedne prilike, utakmica se rasplamsala sredinom nastavka. 

Vodeći Hajduk sada ima 14 bodova, jedan više od drugog Dinama, a tri više uz utakmicu više od treće Rijeke.

- Teška večer za nas. Kontrolirali smo ovu utakmicu, nije nam Hajduk radio probleme. No spori smo bili u protoku lopte i u kretnjama. Završavali smo akcije malo brzopleto. Primili smo gol zbog neopreznosti. Imali smo šanse i nismo zabili. Moramo se pomiriti s porazom - rekao je Jakirović i nastavio:

- Mislim da je Rogu kod matne situacije lopta odskočila. Liga prvaka nam slijedi. Možda nam je trebao jedan ovakav šamar da se probudimo malo iz euforije. Mi možemo bolje igrati. Fokusirani su momci, moramo se fokusirati na prvenstvo jer bez njega nema Europe. Dalje će nam biti teško jer paralelno moramo igrati prvenstvo - zaključio je strateg plavih.

A Martin Baturina, jedan od najboljih igrača Dinama je rekao:

- Jako tvrda utakmica, oni su imali priliku i dali su gol, mi nismo iskoristili svoje i to je to. Jako dobro su stajali, dobro su se pripremili, bili su borbeni, možda je nama falilo malo borbenosti i odlučnosti. Izjednačena utakmica, otišla je na njihovu stranu. Žao mi je što nismo pobijedili, idemo dalje, to je to.

Ključne riječi

Komentara 9

BA
barondi
13:33 14.09.2024.

Dobronamjerna sugestija Baturini - Martine spusti se na zemlju (malo više poniznosti nije na odmet), - manje soliraj, - čvršće ulazi u duele - više sudjeluj u obrambenim zadacima, NE VJERUJ PREVIŠE NOVINARIMA - Real, Barcelona, City, United idt. nisuisu zainteresirani za tebe.

Avatar patriot-2010
patriot-2010
14:11 14.09.2024.

Veznjak Hajduka- Martin Baturina?

AN
Antonio1952
13:23 14.09.2024.

Baturina jedan od najlosijih pojedinaca, cemu ta nicim podlozena hvala. Necete pretjerenim hvaljenjem napraviti od njega novog Modrica, jos je on daleko od toga. Mora se puno vise truditi i raditi da bi od njega bilo nesto. Djeluje nezainteresirano za igru kao i druga zvijezda Petkovic. Oba zasluzuju klupu, a Jakirovic nema petlju to napravit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije