DOMINIK PRPIĆ

Rođen je u Zagrebu, a sinoć je postao heroj Hajduka: 'Osjećaj je neopisiv'

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
14.09.2024.
u 08:40

- Osjećaj je neopisiv. Sretan sam zbog ove pobjede, sada slijedi Kup, imamo tri dana za pripremiti se za tu utakmicu koja je također jako važna - rekao je Prpić.

Dominik Prpić (20) odigrao je veliku utakmicu protiv Dinama u Maksimiru i po mnogima je igrač susreta. Sjajan je bio stoper Bijelih u obrani, a svoju igru okrunio je asistencijom za Marka Livaju koji je zabio pobjednički pogodak za Bijele. 

- Sretni smo svi zbog pobjede. Nije moglo bolje. Teška utakmica, kao i svaki derbi. Tvrdo na obje strane. Otišlo je na našu stranu. Bili smo kompaktni, borili smo se. Bio je dio utakmice kada smo patili, ali izdržali smo i sretni se vraćamo u Split - kazao je mladi stoper Bijelih nakon pobjede u derbiju pa dodao: 

- Osjećaj je neopisiv. Sretan sam zbog ove pobjede, sada slijedi Kup, imamo tri dana za pripremiti se za tu utakmicu koja je također jako važna - zaključio je Prpić. 

Inače, Dominik Prpić ima 20 godina, rođen je u Zagrebu. U mlađim kategorijama igrao je za Lokomotivu, a onda je prešao na Poljud gdje se probio do prve momčadi.

Podsjećamo, Hajduk je gol vrijedan pobjede zabio u 70. minuti. Nakon izgledne situacije u kaznenom prostoru, nakon udarca iz kuta, lopta je stigla do Prpića koji je s 30-ak metara od vrata lucidno prebacio Dinamovu zadnju liniju iza koje je utrčao Livaja i u padu udarcem iz prve pogodio drugi kut nemoćnog Nevistića.

Vodeći Hajduk sada ima 14 bodova, jedan više od drugog Dinama, a tri više uz utakmicu više od treće Rijeke.

Ključne riječi

Komentara 5

KO
Konan
10:39 14.09.2024.

Odlican momak. Nadam se da ce rasti u kvaliteti a ne stagnirati kao super talent Baturina.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
12:47 14.09.2024.

Dominik Prpić je pravi hrvat koji je pokazao da na balkanu može i bez ratovanja svoj protiv svoga kada ima Hrvatsku.

FO
fouche541
10:01 14.09.2024.

Što je tako važno u pobjedi Hajduka?I prošle godine su pobijedili u. Zagrebu a kako Jena kraju sve završilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije