VEZNJAK HAJDUKA

Ivan Rakitić prokomentirao burne događaje u Hajduku, a nahvalio je jednog čovjeka

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
14.09.2024.
u 09:09

- Znamo koliko nam znači Livaja, rekli smo mu "ti samo budi gore, mi ćemo se trošiti za tebe". Najbolji je hrvatski napadač i jako smo ponosni da je tu s nama i čast mi je igrati s njim.

Veznjak Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić prokomentirao je sinoćnju pobjedu nad Dinamom (1:0) u derbiju na Maksimiru.

- Jako sam sretan i ponosan, utakmica kakvu smo očekivali, to je derbi kakav svi želimo igrati, nebitno u Hrvatskoj ili Španjolskoj, to su najljepše utakmice - rekao je Rakitić.

Gol za pobjedu zabio je Marko Livaja.

- Znamo koliko nam znači Livaja, rekli smo mu "ti samo budi gore, mi ćemo se trošiti za tebe". Najbolji je hrvatski napadač i jako smo ponosni da je tu s nama i čast mi je igrati s njim. Ovo su jako bitna tri boda, ali tri boda treba osvojiti i sljedeći tjedan. Večeras ćemo se malo opustiti i proslaviti, ali od sutra gledamo sljedeću utakmicu.

Raketa se osvrnuo i na previranja u klubu.

- Mi ne možemo utjecati na to što se događa okolo, najbitnije je da smo spremni i mirni. Znamo što moramo raditi na terenu. Trener drži sve pod kontrolom, pratimo sve što nam pripremi prije utakmice. Danas smo više nego ikad bili prava momčad i to je najbitnije za nas - zaključio je Rakitić.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
10:54 14.09.2024.

Bravo Raketa!

ST
sttipe
13:11 14.09.2024.

Hajduk loš, Dinamo isto.. Par igrača iskače kod jednih i drugih.. (većinom, ne oni koje se rasteže po medijima i daje im se veličina koju rjetko pokazuju) Oduševili su me Prpić (ne zbog asista), i Durdov.. Nisu ni Rakitić ni Krovinović... Diallo pogotovo... Melnjak dobar, ali puše ka kravosac, u 35', disat ne može.. I takav je ukočio Pjacu, njihovog najboljeg igrača..

TA
TajSam
10:48 14.09.2024.

Dinamo bolji, Hajduk spretniji i sretniji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije