KHL

Medvjedima ne ide, upisali treći poraz zaredom

Medveščak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
08.09.2014.
u 20:41

– U ovom trenutku teško je išta komentirati. Nisam zadovoljan kako smo odigrali. U idućoj utakmici moramo biti bolji. Ak Bars je igrao brže, nadigrao nas je i kapitalizirao svoje šanse – prokomentirao je trener Medveščaka Chuck Weber.

Hokejaši Medveščaka upisali su i treći poraz u prva kola KHL-a. Medvjedi su sa 4:2 poraženi u Kazanu od Barsa.

Domaća je momčad vodila 4:0, a Medveščak je u posljednje dvije minute preko Hutchinsona i Glumca uspio tek smanjiti rezultat.

– U ovom trenutku teško je išta komentirati. Nisam zadovoljan kako smo odigrali. U idućoj utakmici moramo biti bolji. Ak Bars je igrao brže, nadigrao nas je i kapitalizirao svoje šanse – prokomentirao je trener Medveščaka Chuck Weber.

>> Medvjedi žele u Kazanju izboriti prvu pobjedu

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Burviles
Burviles
02:12 09.09.2014.

i meni !

TA
tarzan
00:06 09.09.2014.

Baš mi je drago što gube jer su podržavali istospolne brakove

NE
neki
08:21 09.09.2014.

Je, i ja sam ih nakon njihove diversity "kampanje" prestao pratiti. Nek igraju u II slovenskoj ligi ako im odgovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije