ZAVRŠILO 5:1

Messi opet zabio hat-trick, Rakitić asistirao u pobjedi nad Espanyolom

Lionel Messi
UESyndication/PIXSELL
07.12.2014.
u 18:51

Hrvatski veznjak bio je u udarnom sastavu, a igru je napustio u 61. minuti kada je ušao Iniesta.

Barcelona je u 14. kolu španjolskog prvenstva u gradskom derbiju svladala Espanyol s 5:1 i vratila se na dva boda zaostatka za Realom. Lionel Messi zabio je tri gola za domaću momčad, a Ivan Rakitić upisao asistenciju.

No, nije dobro počelo za Barcelonu, Garcia je šokirao Nou Camp u 13. minuti. Barcelona je do izjednačenja stigla tek pred kraj poluvremena kad je Messi s 20-ak metara precizno pogodio gostujuću mrežu.

U nastavku su za Barcelonu stvari sjele na svoje mjesto. Prvo je Messi u 50. minuti pogodio za 2:1, a tri minute kasnije se u strijelce upisao i Pique. Branič Barce pogodio je glavom nakon kornera kojega je izveo Rakitić. Hrvatski veznjak bio je u udarnom sastavu, a igru je napustio u 61. minuti kada je ušao Iniesta.

Pedro je u 77. minuti povećao prednost Barcelone nakon sjajne asistencije Albe, a konačni rezultat postavio je Messi svojim trećim pogotkom danas. Argentinski majstor postao je tako prvi igrač u povijesti koji je za jedan španjolski klub postigao više od 400 golova. Osim toga, bio mu je to treći hat-trick u posljednje četiri klupske utakmice. Rukavica u lice Cristianu Ronaldu...

>> Genoa pobijedila Milan, Napoli remizirao s Empolijem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije