Vječni kapetan

Mijatović: 'Modrić neće napustiti reprezentaciju. Osjeća se snažno i nije ga strah nikoga!'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/7
27.06.2023.
u 10:46

"Uzbuđen je što će igrati Euro iduće godine", kazao je bivši nogometaš i sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović o kapetanu hrvatske reprezentacije i miljeniku Santiago Bernabeua, Luki Modriću.

Bivši sportski direktor Real Madrida, prijatelj Luke Modrića i legenda kraljevskoga kluba, Predrag Mijatović u intervjuu za španjolsku radijsku emisiju El Larguero govorio je o reprezentativnoj budućnosti kapetana vatrenih. Kazao je kako će Luka Modrić u kockastome dresu povezi vatrene na Europskom prvenstvu 2024. godine.

“Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju Hrvatske. Uzbuđen je što će igrati Euro iduće godine. Real mu je prioritet, a zatim dolazi Hrvatska i Euro”, rekao je Crnogorac. Pokazalo se već da Mijatović zna o čemu priča. Modrićev ostanak u Realu najavio je još prije dva mjeseca, a službeno potpisivanje ugovora dogodilo se tek u ponedjeljak, 26. lipnja.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila površine preko 2500 kvadrata i skupi automobili

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
1/19

“Modrić nam još uvijek može puno pružiti. Govori mi kako se osjeća snažno i da ga nije strah nikoga. Sigurno će iduće sezone biti u prvoj postavi Reala. Gladan je pobjeda i trofeja”, zaključio je. U Madrid je ove godine stigao i Jude Bellingham, izvrsni mladi veznjak, a očekuje se da igra uz bok Modriću i on njega uči, kako je i sam najavio.

VEZANI ČLANCI:

Real bi ovoga ljeta nenadano mogao dovesti još jedno pojačanje. Dugo su u kontaktu s 24-godišnjim Kylianom Mbappéom, a njegovi nesporazumi s vlasnicima PSG-a o produljenju ugovora otvorili su vrata Florentinu Perezu koji prema navodima psgcommunityja nudi čak 200 milijuna uz 50 milijuna bonusa da Francuz iduću sezonu započne kao novi napadač Real Madrida.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Komentara 1

T2
Tomo_20
22:56 27.06.2023.

Tako je pedja !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije