ZA WALES I TURSKU

Mislav Oršić ne igra u Southamptonu, otkrivamo hoće li ga Dalić zvati u reprezentaciju

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
28.02.2023.
u 23:01

Dalić jednostavno želi Mislavu honorirati doprinos bronci, pogodak Marokancima, koji spada među najvažnije u povijesti reprezentacije.

Sljedećeg ponedjeljka, putem web-stranice HNS-a, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavit će popis igrača za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Euro 2024.: s Walesom 25. ožujka u Splitu te s Turskom 28. ožujka u Bursi, gradu u sjeverozapadnoj Turskoj.

Na izbornikovu popisu ne bi trebalo biti iznenađenja, dakle osim Lovrena, koji se oprostio, na njemu će se naći golema većina osvajača svjetske bronce u Kataru. Pa i Mislav Oršić, unatoč nezavidnom klupskom statusu u Southamptonu. Dalić jednostavno želi Mislavu honorirati doprinos bronci, pogodak Marokancima, koji spada među najvažnije u povijesti reprezentacije.

Posebna utakmica

Obje utakmice nacionalne momčadi u ožujku iz specifičnih razloga imaju posebnu težinu. Susret s Walesom pred punim Poljudom bit će prvo istrčavanje vatrenih nakon osvajanja trećega mjesta na svijetu, a tri dana kasnije Hrvatska će biti prvi gost Turske nakon katastrofalnoga potresa. Bit će to sasvim posebna utakmica, ne samo natjecateljski zahtjevna, jer će biti odigrana u izrazito emotivnome ozračju, praćena dirljivom uspomenom na stradalnike potresa.

Ključne riječi

Komentara 6

KA
kajinx
03:59 01.03.2023.

Southampton je zadnji jer ga treniraju idioti. Oršić nije zaboravio igrati preko noći.

SA
sanikol
17:48 01.03.2023.

Ako će Dalić održati riječ, neće ga pozvati . Naime rekao je da onaj koji nije standardni i u formu u klubu ne može dobiti pozivnicu.

NE
nebiseštelmešati
10:15 01.03.2023.

Ako ga ne pozove onda je gov. od čovjeka , kad onaj smiješni Vlašić nije igrao onda ga je zvao pod izlikom da ga ne želi izgubiti !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije