SVE JE BOLJI

Mladi Nijemac oduševio legende: 'Mogao bi biti novi Müller!' Bayern se bori da ga zadrži u klubu

Nations League - League A - Group 3 - Germany v Hungary
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
1/3
11.09.2024.
u 16:33

"U ovom trenutku Erling Haaland, Kylian Mbappé i Vinicius Junior vladaju europskim nogometom i siguran sam da će bar jedan od njih osvojiti Zlatnu loptu. Ta trojica igrača su predvodnici nove generacije, ali uskoro će im se pridružiti Jamal Musiala", rekao je slavni Patrick Kluivert

Njemačka je u nedavnoj utakmici Lige nacija svladala Mađarsku s visokih 5:0. Osobito se istaknuo Jamal Musiala s jednim pogotkom i tri asistencije. Mladi ofenzivac Bayerna sjajno igra i u klubu, što se može vidjeti na njegovoj tržišnoj vrijednosti koja je dosegla čak 130 milijuna eura prema podacima Transfermarkta. Ugovor ga za bavarski klub veže do 2026. godine, a 21-godišnji Musiala privlači pažnju brojnih europskih velikana. Pisalo se o interesu Manchester Cityja, ali Bayern bi mu uskoro trebao ponuditi novi ugovor kojim želi osigurati njegov ostanak u svojim redovima.

"Želimo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo ga zadržali u našim redovima što je dulje moguće. Po mom mišljenju, on bi mogao postati novi Thomas Müller. Mogao bi ostati ovdje sljedećih 20 godina", rekao je predsjednik kluba Herbert Heiner. U protekle dvije sezone Musiala je u klupskom dresu zabio 30 golova. Rođen je u Stuttgartu od oca Nigerijca i majke Njemice. Kad mu je bilo sedam otišao je u Englesku gdje je trenirao u Chelseajevoj akademiji i igrao za mlade reprezentacije, nakon čega je uslijedio povratak u Njemačku.

GALERIJA Zavirite u luksuzni hotel Dejana Lovrena! Nalazi se tik do mora

Nations League - League A - Group 3 - Germany v Hungary
1/30

"U ovom trenutku Erling Haaland, Kylian Mbappé i Vinicius Junior vladaju europskim nogometom i siguran sam da će bar jedan od njih osvojiti Zlatnu loptu. Ta trojica igrača su predvodnici nove generacije, ali uskoro će im se pridružiti Jamal Musiala", rekao je slavni Patrick Kluivert o mladome igraču koji će pokušati vratiti Bayern na pobjedničke staze i vrh njemačkog nogometa kojim je do prošle sezone suvereno vladao dulje od jednog desetljeća.

U prava dva kola tamošnjeg prvenstva Bayern je svladao Freiburg i Wolfsburg te trenutačno ima maksimalnih 6 bodova. Isto toliko imaju Leipzig i Heidenheim, dok aktualni prvaci Bayer Leverkusen imaju jednu pobjedu i jedan poraz. U prvome kolu Njemačkog nogometnog kupa svladali su Ulm, a idući susret na redu je onaj protiv Kiela, nakon čega će u Münchenu ugostiti Dinamo u prvome susretu inicijalne faze natjecanja u ovosezonskome izdanju Lige prvaka.

VIDEO 'Ovi u Hajduku nemaju pojma, smije im se cijela Dalmacija! Tu više nema spasa...'

Komentara 2

BO
Bono1234
06:49 12.09.2024.

"Nijemac".

MI
mikimouse12
18:11 11.09.2024.

Pljunuti Muller. Samo malo garav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije