ŠPANJOLCI PIŠU

Modrić Realu istaknuo Baturinu! Treba li im njegov nasljednik, znaju gdje ga pronaći

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/3
16.09.2024.
u 11:00

Real Madrid vjerojatno na usluge Luke Modrića može računati još samo ove sezone, a nakon toga će morati pronaći alternativu za njegovo iskustvo. Luka Modrić smatra da je dobra opcija mladi vatreni i Dinamov dragulj, Martin Baturina

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić, vjerojatno igra svoju posljednju sezonu u "kraljevskome klubu". Momčad iz španjolske prijestolnice i njen trener Carlo Ancelotti već se dugo pouzdaju u Modrićevu virtuoznost na terenu, osobito kada je najteže i kada im treba iskustva i stablinosti, no jasno je kako će ga brzo morati zamijeniti ukoliko žele nastaviti s dominantnim igrama. Prema pisanju španjolskih medija, sam Modrić ima ideju tko bi njegov nasljednik mogao biti te ju je predstavio čelnicima kluba.

Kako piše Defensa Central, živuća legenda kluba i čovjek čija riječ svakako ima trežinu, Modrić je predsjedniku Florentinu Perezu predložio da razmotri 21-godišnjeg Martina Baturinu kao dobar dodatak momčadi i igrača s kojim bi u budućnosti mogli graditi kvalitetan vezni red. Baturina je već dugo Dinamov mladi dragulj čija cijena samo raste, a njegov veliki izlazni transfer je tijekom svakog prijelaznog roka tema koja privlači mnogo interesa.

"Zadranin je svojim čelnicima naglasio da ne skidaju pogled s njegovog sunarodnjaka. Uvjerava da je odličan u kontroli lopte i da ima sjajan pregled terena. U samo sedam utakmica već je pet puta asistirao. To su zanimljive brojke", piše Defensa Central uz navode kako o Baturini razmišlja i Manchester United koji smatra da bi bio izvrstan suigrač Bruni Fernandesu. Međutim, ekipa s Old Trafforda nije jedina zainteresirana.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/19

Talijanski prvoligaš Fiorentina poslao je Dinamu ovoga ljeta tri ponude. Posljednja je iznosila 18 milijuna eura odštete uz bonuse i postotak od idućeg transfera, no Dinamo je sasvim očekivano odbio ovakvu ponudu. Dakako, niti Baturini se nije žurilo otići obzirom da je Dinamo osigurao plasman u Ligu prvaka gdje će se ponovo moći pokazati na najvećoj svjetskoj nogometnoj sceni, a ovoga puta će biti u jednoj od glavnih uloga.

Osim navoda Defense Central, nema drugih informacija koje bi povezivale Real Madrid i mladog Martina Baturinu, no ukoliko nastavi razvijati svoje potencijale samo mu je nebo granica. Luka Modrić je pak početkom sezone postao najtrofejniji igrač u povijesti velikog kluba s 27 osvojenih odličja. Sigurno da i on sam sa zanimanjem gleda Baturinu s kojim dijeli iskustvo igranja u Dinamu, ali i reprezentaciji za koju je mladi veznjak za sada nastupio u pet susreta.

VIDEO Nevjerojatna brojka: Luka Modrić uskoro će ući u društvo u koje ulaze rijetki i samo najveći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije