Ekstremisti

Musliman postigao pogodak, a navijači napustili stadion

Beitar (1)
Screenshot youtube
04.03.2013.
u 21:46

- Ljubav pobjeđuje, a u ovom slučaju važan je sport, a ne koje je religije čovjek. Mi poštujemo svaku osobu neovisno o religiji

Neobična situacija dogodila se na utakmici izraelskog prvenstva između Beitara i Maccabija Netanye. Zaur Sadayev, igrač Beitara koji je muslimanske vjeroispovjesti, doveo je svoju momčad u vodstvo u 49. minuti utakmice. Velika većina navijača je slavila pogodak, a oni najekstremniji navijači - napustili su stadion. Utakmica je na kraju završila 1:1.

- Ljubav pobjeđuje, a u ovom slučaju važan je sport, a ne koje je religije čovjek. Mi poštujemo svaku osobu neovisno o religiji. Oni navijači koji su ostali do kraja su pravi Beitarovi navijači, rekao je pomoćni trener Beitara Jan Talesnikov.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
satar
22:19 04.03.2013.

Da se to dogodilo u HR,ajme meni što bi nam napravila UEFA.Što li će im Platini reći na ovo.

FA
faljenisusimarija
15:30 05.03.2013.

Nogomet je uvijek privlačio sve vrste ljudi. Kretena ima i u Hrvatskoj i u Engleskoj i u Izraelu.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
18:17 05.03.2013.

Musliman postigao pogodak, a navijači napustili stadion. Braziljanac, Švicarac, Bosanac ili Australac dao gol, a navijači HR repke slavili pobjedu svoje repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije