mladostaši slavili

Na natječaj za hrvatskog izbornika javili se Srbi Moro i Aksentijević

Miroslav Aksentijević
Darko Gorenak
25.02.2010.
u 19:28

Rade Malević nije se javio za mjesto izbornika muške reprezentacije, kao ni Nenad Komadina za izbornika ženske.

Odbojkaši Mladosti pobijedili su u ukrajinskom Harkivu pred 3000 gledatelja domaću momčad Lokomotiv sa 3:2 (25:21, 23:25, 19:25, 25:22, 15:12) u prvoj utakmici četvrtfinala Challenge kupa. U uzvratnom susretu, 2. ožujka u Zagrebu, treba im pobjeda da odu na završni turnir.

U Zagreb su pak pristigle ponude za mjesto izbornika muške i ženske reprezentacije. Na natječaj se javio velik broj kandidata pa će stručna komisija (Dobrić, Janković, Gergatov) dobro proučiti njihove programe i još osobno s njima razgovarati kako bi stečajnoj upraviteljici HOS-a dali najbolje prijedloge.

Zanimljivo je da se na natječaj javilo i nekoliko stranaca poput Srba Miroslava Aksentijevića i Berislava Mora te Slovenca Radovana Gačića koji je ponudio program na 20 stranica.

Rade Malević nije se javio za mjesto izbornika muške reprezentacije, kao ni Nenad Komadina za izbornika ženske. Dosta je velik odaziv i za mjesta izbornika mlađih selekcija, gdje zasad dobro kotiraju Damir Jurko i Nino Matjačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije