Legende bijelog sporta

Nadal i Čilić pozirali zajedno, imali su poseban razlog za to

Nadal i Čilić
Rafa Nadal Academy by Movistar
23.08.2024.
u 17:15

Španjolski tenisač već se vratio treninzima kako bi se pripremio za Laver Cup s Marinom Čilićem, koji će sljedeći tjedan nastupiti na Rafa Nadal Openu by Movistar u Manacoru.

Španjolski tenisač Rafael Nadal već se priprema za Laver Cup, a trenira u svojoj akademiji u Manacoru, na Mallorci. Pridružio mu se i hrvatski tenisač Marin Čilić, koji se također priprema za nadolazeće turnire. Čilić će, naime, sljedeći tjedan sudjelovati na Rafa Nadal Openu by Movistar, dijelu Challenger serije.

Nadal je odlučio pojačati intenzitet svojih treninga nakon što je propustio US Open, a sada se fokusira na Laver Cup, koji će se održati u rujnu u Berlinu. Na svojim društvenim mrežama Nadal je podijelio fotografije s treninga, pokazujući kako se ozbiljno priprema za povratak na teren.

Marin Čilić, koji se vraća nakon što je veći dio prošle godine propustio zbog ozljeda, trenira u Manacoru s nadom da će povratiti svoju formu. Hrvatski tenisač je, da podsjetimo, osvajač US Opena 2014. i srebrne medalje u parovima na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020., no trenutno zauzima tek 1083. mjesto na ATP ljestvici. Lani se nije natjecao zbog ozljeda, dok je Hrvat izgubio svoja četiri službena meča u 2024. godini. Posljednji je odigrao u veljači.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Nadal i Čilić
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije