Marcin izbor

Najgora momčad Eura: Najviše ima Engleza i Španjolaca, čak i jedan Francuz

Portugal - Francuska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
13.07.2016.
u 14:20

Mjesto u momčadi je dobio i Francuz Pogba premda su 'Tricolori' stigli do finala u kojem su izgubili od Portugala.

Španjolski sportski dnevnik Marca objavio je najgoru momčad netom završenog Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

U sastavu je najviše Engleza i Španjolaca, po trojica, a zanimljivo mjesto u momčadi je dobio i jedan Francuz premda su 'Tricolori' stigli do finala u kojem su izgubili od Portugala.

Mjesto na vratima dobila je 'jedinica' engleske vrste i Manchester Cityja Joe Hart. U zadnjoj liniji su trojica Španjolaca Jordi Alaba, Sergio Ramos i Juanfran. Vezu čine Englez Raheem Sterling, Francuz Paul Pogba, Turčin Arda Turan, te Nijemac Thomas Muller. Najgorom trojicom napadača Eura proglašeni su švedski majstor Zlatan Ibrahimović, napadač poljske vrste i Bayerna Robert Lewandowski, te napadač Tottenhama i engleske vrste Harry Kane.

Ibrahimović, Lewandowski i Kane su prošle sezone zabili ukupno čak 118 golova, ali na EP-u samo jedan gol i to Lewandowski u četvrtfinalu protiv Poljske.

NAJGORIH 11 EP-a (3-4-3): Hart (Eng) - Alaba (Špa), Ramos (Špa), Juanfran (Špa) - Sterling (Eng), Pogba (Fra), Arda Turan (Tur), Muller (Njem) - Ibrahimović (Šve), Lewandowski (Polj), Kane (Eng).

Komentara 7

SA
Sale7
16:54 13.07.2016.

od kada Alaba igra za Španjolsku? on igra za Austriju

MO
matK.O.
18:05 13.07.2016.

lewandovski je zabio gol u cetvrtfinalu protiv poljske...hm,zanimljivo..

MN
Marijan Nikic-Pejic
23:28 13.07.2016.

A tko da vam vjeruje. I najvece nogometne neznalice znaju da Alaba igra za Austriju. Jeste pravi """super gennijalci"""

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije