Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta

Najviše plesačica, ali i jedna biciklistica

Miss sporta
Foto: VL
1/29
02.07.2010.
u 09:20

U umaškom klubu Jimmy Woo u subotu, 3. srpnja 16 polufinalistica nadmetat će se za deset mjesta u finalu izbora Miss sporta.

Danas u vozilima Mazde Jurković, službenog prijevoznika polufinalnog izbora, put Umaga kreće 16 sportašica koje će se nadmetati za deset mjesta u finalu izbora Miss sporta Hrvatske.

Polufinalni izbor održat će se 3. srpnja u klubu Jimmy Woo, dok će finale biti 9. i 11. srpnja uživo u emisiji Afrovizija na HTV-u. Polufinalistice će biti smještene u hotelu Kempinski Adriatic.

U polufinalu će se nadmetati 16 sportašica: Renata Kutnjak (atletika), Lana Jerčinović (sportski ples), Anamaria Lešnjak (košarka), Petra Gumbarević (aerobik), Nika Mišak (odbojka), Petra Labura (akrobatski rock'n'roll), Andreja Topolnjak (biciklizam), Anamarija Stišćak (show dance), Lovorka Šplajt (latinoamerički plesovi), Una Smrekar (latinoamerički plesovi), Zrinka Kos (skokovi u vodu), Danijela Šeparović (gimnastika), Dina Čolić (odbojka), Ana Čutura (atletika), Ana Čilaš (show dance) i Ivana Gala (tenis). Izravno su u finalu Kristina Vidaković, Snježana Debelić, Lada Sekulić, Marija Miletić, Tamara Posavčić i Dora Ilijaš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije