Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA - MEĐIMURJE 1:2

Nakon novog poraza Šumberac odstupio, Vulić blizu klupe Istre

Nogomet
27.02.2010.
u 17:52

Kod domaće momčadi Asim Šehić bio je posebno motiviran, no na kraju su ipak slavili gosti iz Čakovca zbog čega će doći do promjene na klupi Istre.



Nogometaši Istre porazom od Međimurja (1:2) otvorili su nastavak prvenstva. Nakon susreta hitno se sastao izvršni odbor pulskog kluba na kojem je dogovoren sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom Valdijem Šumbercem. Zajedno s njim odstupili su i pomoćnici, a kao glavni kandidat za nasljednika spominje se Zoran Vulić. On je već u subotu krenuo prema Puli na pregovore.

Već u drugoj minuti Darmopil je pucao sa 18 metara, a Lisjak je sigurno intervenirao. Obostrano borbena igra kulminirala je u osmoj minuti, kada je Vuka nakon izvrsno izvedenog protunapada postigao vodeći pogodak. Veći dio prvog poluvremena Međimurje je bilo bolja momčad. Lijeva strana Istre nije se najbolje snašla. Nakon što je Mathias Chago dobio crveni karton, u igru je ušao Traore.

Istrani su tada počeli uspostavljati ravnotežu. U skladu s tim, u 33. minuti Istra je izjednačila. Po desnoj strani Stupić je odigrao dupli pas s Roceom i zakucao loptu pod gredu. Nakon jedne dobre šanse Istre, Međimurje je u 53. minuti preuzelo vodstvo. Nakon ubačaja s desnog boka, Golubović je s nekoliko metara pogodio mrežu za 2:1 gostiju.

Kod domaće momčadi Asim Šehić bio je posebno motiviran, no u dva navrata nije uspio poentirati. A najbolju priliku imao je u posljednjim sekundama utakmice kada je neometan sa šest metara šutirao ravno u ruke gostujućeg vratara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije