Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALIO SE NAVIJAČIMA

Direktor Osijeka na Instagramu poslao nedvosmislenu poruku, evo što je napisao

Osijek: Zoran Zekić i Jose Bota održali su konferenciju za medije
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/5
28.05.2024.
u 15:48

Izraz brige i solidarnosti i kluba i naših predanih navijača nešto je što iznimno cijenim u ovim izazovnim vremenima - napisao je Boto

Sa sedam hitaca propucan je automobil Josea Bota, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći. Da je automobil propucan, uočeno je ujutro. Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo.

Boto se oglasio priopćenjem na svom Instagramu, a prenosimo ga u cijelosti:

Poštovani članovi i navijači kluba,

Želio bih se od srca zahvaliti za ogromnu podršku koju sam dobio nakon nedavnog incidenta koji je uključivao moj automobil. Izraz brige i solidarnosti i kluba i naših predanih navijača nešto je što iznimno cijenim u ovim izazovnim vremenima. Vaše poruke i geste podrške ponovno su potvrdile moju vjeru u snagu i jedinstvo naše zajednice. Upravo u ovakvim trenucima zablistao je pravi duh našeg kluba i duboko sam zahvalan što sam dio toga.

Također, želim izraziti iskrenu zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu i gradonačelniku Osijeka na potpori i pomoći. Njihovo sudjelovanje i briga bili su ključni i zahvalan sam na njihovoj predanosti po pitanju osiguravanja sigurnosti i dobrobiti svih uključenih.

Imam puno povjerenje u policiju i njihovu sposobnost da temeljito istraže ovaj slučaj i privedu odgovorne pravdi. Vjerujem da će brzo riješiti ovu situaciju i osigurati sigurnost svih uključenih.Hvala vam još jednom na nepokolebljivoj podršci. Zajedno ćemo to prevladati i nastaviti ići naprijed otporno i odlučno. Topli pozdravi - napisao je Boto na Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
16:26 28.05.2024.

Očito mafijaška posla. Cijela priča oko NK Osijek smrdi od prvog dana dolaska mađarskih "investitora". Treba pratiti tijek novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije