INCIDENT UOČI UTAKMICE

VIDEO Navijači Hajduka i Osijeka mlatili se po Splitu, na društvenima kruži snimka makljaže

Split: Korteo Torcide prema stadionu Poljud
Milan Sabic/PIXSELL
31.08.2024.
u 16:36

Dogodilo se to u splitskom kvartu Gripe gdje su se sukobili pripadnici Torcide i Kohorte. Policija je oko 13:25 zaprimila dojavu o fizičkom sukobu navijača.

Hajduk i Osijek danas se u 20:45 sastaju na Poljudu u susretu 5. kola HNL-a, a uoči utakmice došlo je do sukoba između navijača.

Dogodilo se to u splitskom kvartu Gripe gdje su se sukobili pripadnici Torcide i Kohorte. Policija je oko 13:25 zaprimila dojavu o fizičkom sukobu navijača.

Dalmacija danas piše da je u službene prostorije policije za sada doveden 21 osumnjičenik, a od kojih 15 s osječkog te šest sa splitskog područja. Jedna je osoba zatražila liječničku pomoć, a policija utvrđuje okolnosti događaja.

Na društvenim mrežama počela se širiti snimka tučnjave.

 

>> Najveći neredi navijača

Split: Korteo Torcide prema stadionu Poljud
1/12
 
 
Ključne riječi

Komentara 15

BA
bacenheider
17:07 31.08.2024.

Sve dok privedrni huligani bez obzira ciji ne ostanu u zatvoru tri mjeseca do tada ce se oni tuci i razbijati drustvenu imovinu.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:36 31.08.2024.

Štet ašto nisam bio tu,da malo navijam za jedne,pa za druge,pa onda bih huškao jedne pa druge.A zbog čega se uopće tuku?Još želim reći da ne navijam za neki treći klub,nego za jedan od ova dva dva,za koje navijaju ove sukobljene skupine.

18
188
19:20 31.08.2024.

Ne zanima nas nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije