Priznanje

Neuer: Trener Tapalović mi je otkrio kamo će pucati Ronaldo

Manuel Neuer
Reuters
28.04.2012.
u 13:31

Bayernov vratar Manuel Neuer bio je jedan od junaka u polufinalnim susretima Lige prvaka protiv Reala. Neuer je bio centru pažnje kod izvođenja jedanaesteraca, kada je obranio udarce Cristianu Ronaldu i Kaki, dok je Sergio Ramos promašio

- Dobro sam se pripremio uoči izvođenje jedanaesteraca. Prije utakmice mi je trener vratara Toni Tapalović na laptopu pokazivao kako Cristiano Ronaldo izvodi udarce s bijele točke. Uglavnom voli pucati, dolje lijevo, u vratarevu desnu stranu -  kazao je vratar Neuer te naglasio:

- Kada se pripremao izvesti udarac znao sam da će tamo pucati!

Toni Tapalović je u Bayern došao zajedno s Manuelom Neuerom iz Schalkea, kao njegov osobni trener. Topalović je u bavarskom klubu preuzeo ulogu trenera vratara. Toni jr mlađi brat nekadašnjega hrvatskog reprezentativca Filipa Topalovića.

Ključne riječi

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
14:00 28.04.2012.

Ma idi begaj,ajde Nojer ne kaki previse.

OB
-obrisani-
17:12 28.04.2012.

Vratari obicno izaberu jedan ili drugu kut gdje se bace. Stoga je trebalo prva 2 udarca poslati poluvisoko kroz sredinu. Kao sto rekoh, to je bila tragicna pogreska Bilica na EP u tekmi protiv Turske , sto to nije naredio svojim pucacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije