MLADE SNAGE

Evo koga je Niko Kovač pozvao za utakmicu s Norveškom!

Niko Kovač
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.03.2015.
u 15:34

- Pozivam sve navijače da nas i ovoga puta podrže, s njima je uvijek lakše, a mislim da su dečki svojim predstavama u kvalifikacijama zaslužili maksimalnu potporu. Mi ćemo sigurno učiniti sve da nastavimo s pravim izdanjima - rekao je Kovač.

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač objavio je popis kandidata za utakmicu s Norveškom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koja se 28. ožujka igra na Maksimiru.

Kovač je među 25 kandidata pozvao i pomalo zaboravljenog Antu Rebića iz Leipziga, dok na popisu nema Duje Čopa ni Nikole Kalinića koji igra u vrlo dobroj formi.

Reprezentativci će se okupiti 23. ožujka u 12:00 sati, a izbornik Kovač može računati na najjače snage.

- Lijepo je ponovno vidjeti na terenu Luku Modrića i Ivana Perišića, a ozljede su zaliječili i drugi koji su imali problema. Nadam se da će ih sve zdravlje poslužiti i sljedećih tjedana kako bismo se mogli Norveškoj suprotstaviti u najjačem sastavu.

Norveška ima bod manje od vodeće Hrvatske.

- Norveška je u dosadašnjem dijelu kvalifikacija pokazala da zaslužuje maksimalan respekt. Radi se o kvalitetnoj, čvrstoj reprezentaciji protiv koje morate odigrati na najvišoj razini. Dobro smo ih proučili, detektirali snage, kao i određene slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti. Znamo koliki je ulog u ovoj utakmici za obje reprezentacije, veselimo se tom izazovu - rekao je Kovač i dodao:

- Pozivam sve navijače da nas i ovoga puta podrže, s njima je uvijek lakše, a mislim da su dečki svojim predstavama u kvalifikacijama zaslužili maksimalnu potporu. Mi ćemo sigurno učiniti sve da nastavimo s pravim izdanjima.

Kovač je pozvao mlade snage poput Halilovića, Pjace, Rebića, Brozovića...

- Spoznao sam još u mladoj reprezentaciji da naši mladi dečki znaju i mogu, svatko od njih zaslužuje biti na ovom popisu. Oni nisu samo budućnost, na sve njih računamo već i sada, a veseli me što se već pojavljuju i nova imena koja privlače pažnju.

Popis kandidata za dvoboj s Norveškom:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Ivan Tomečak (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Marin Leovac (Rijeka)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Inter), Alen Halilović (Barcelona B)

Napadači: Ivica Olić (Wolfsburg), Mario Mandžukić (Atletico), Ivan Perišić (Wolfsburg), Andrej Kramarić (Leicester), Ante Rebić (Leipzig), Marko Pjaca (Dinamo), Anas Sharbini (Rijeka)

Komentara 41

DU
Deleted user
16:26 16.03.2015.

Nevjerojatni su ovdje neki. Na cijelom popisu jedan jedini igrač Dinama, a četiri iz Rijeke koja za Dinamom zaostaje 12 bodova i jedan iz Hajduka koji zaostaje 26 bodova, a neki opet govore o Mamićevom izboru. Spočitava se čak i poziv Haliloviću, koji već odavno nema veze s Dinamom i svrstava ga se pod Mamićevu kvotu.

IM
imotadin
15:57 16.03.2015.

Bravo, gospon Kovač! Mlade snage poput Rebića naša su budućnost.

MI
mirko0410
17:10 16.03.2015.

korektno, uglavnom najbolje kaj imamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije