ŠIROKE RUKE

Nikola Jokić iskeširao 357.500 dolara za poklon suigračima iz Srbije? Za njih 11 pripremio posebno iznenađenje

Basketball - Men's Bronze Medal Game - Germany vs Serbia
Foto: Evelyn Hockstein/REUTERS
1/5
23.08.2024.
u 21:51

Košarkaši Srbije osvojili su brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, oni su u susretu za treće mjesto svladali Njemačku s 93-83.

Nikola Jokić, tri puta MVP NBA lige i reprezentativac Srbije u košarci, svojim je suigračima s Olimpijskih igara, gdje su osvojili broncu, darovao skupocjeni poklon, pišu tamošnji mediji. Jokić je, naime, navodno kupio svim suigračima po Rolex koji košta oko 32.500 dolara. Kako je za Srbiju igralo 11 igrača, pored Jokića, on je za poklone iskeširao 357.500 dolara.

Podsjetimo, košarkaši Srbije osvojili su brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, oni su u susretu za treće mjesto svladali Njemačku s 93-83. Bila je to "repriza" prošlogodišnjeg finala Svjetskog prvenstva u Manili, kada su uspješniji bili Nijemci. Za razliku od lani, ovoga puta Srbi su u svojim redovima imali fantastičnog Nikolu Jokića, koji je predvodio svoju reprezentaciju s "triple-double" učinkom od 19 koševa, 12 skokova i 11 asistencija te je tako postao četvrti igrač u povijesti OI koji je uspio upisati trostruki dvoznamenkasti učinak.

Za Srbiju je ovo druga olimpijska košarkaška medalja otkako nastupa samostalno na Igrama, nakon srebra 2016. u Rio de Janeiru, kada je izgubila od SAD-a. Njemačkoj je, pak, četvrto mjesto najbolji plasman u povijesti. Zlato je osvojila reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država, a srebro iz Pariza ponijeli su Francuzi.

VEZANI ČLANCI:

Basketball - Men's Bronze Medal Game - Germany vs Serbia
1/5

Komentara 2

AG
ante.grozdanic51
22:47 23.08.2024.

Pa zar ste na to spaliu Večernjem, bivšim zagrebačkim novinama.Svakodnevno prepisuje te novosti i to bezvezne iz one lijepe i dobre države koja toliko voli hrvate, pa im tepa us...se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije