ISPRIČAO KUM

Jokić godišnje zaradi 55 milijuna dolara, ali nikada ne ide na more. Otkriveno je zašto

Basketball - Men's Victory Ceremony
Foto: Evelyn Hockstein/REUTERS
1/7
15.08.2024.
u 15:15

No, za razliku od njegovog sunarodnjaka Đokovića koji redovito ljetuje na Jadranskoj obali i ostalih sportaša, Jokića nikada nećete vidjeti kako se kupa u moru i ispija skupocjena pića.

Srpski košarkaš Nikola Jokić višestruki je MPV NBA lige, najjjače košarkaške lige na svijetu u kojoj godišnje zaradi oko 55 milijuna eura igrajući za Denver Nuggetse. No, za razliku od njegovog sunarodnjaka Đokovića koji redovito ljetuje na Jadranskoj obali i ostalih sportaša, Jokića nikada nećete vidjeti kako se kupa u moru i ispija skupocjena pića.

Nikola radije voli vrijeme provoditi na hipodromu, gdje se nalazi konjički klub njegovog oca i njegova velika ljubav, a to su konji.

VEZANI ČLANCI:

- Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima. Igranje tenisa, plivanje u bazenu, pecanje, odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo spremati hranu u našoj domaćoj radinosti, jako mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se osjeća komforno isključivo na taj način - otkrio je njegov kum Nebojša Vagić.

- Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vrijeme ići na splavarenje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, rijeka Tara ili su to planine. To su aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji - rekao je Vagić. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MK3
MK3
21:24 15.08.2024.

Ozbiljno, ode na vikendicu?

Avatar Idler
Idler
16:20 15.08.2024.

Čega....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije