NAKON DUGIH PREGOVORA

Nikola Kalinić se vraća na Poljud?! Pogledajte što je objavio kapetan Hajduka

Nikola Kalinić
Foto: LM/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/5
24.12.2021.
u 08:47

Kalinić bi se na Poljud vratio nakon čak 12 i pol godina izbivanja.

Nakon šest mjeseci pregovora i večera s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, Nikola Kalinić blizu je povratka u Hajduk. Koliko je situacija očita, potvrdila je jedna izjava vezana za tradicionalni malonogometni turnir Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović, koji će se igrati u Splitu na Gripama.

– Doći će i ozlijeđeni Nikola Kalinić, nismo sigurni da će i on nastupiti, možda je bolje da se čuva za proljeće u dresu Hajduka – otkrio je Gordan Boljat, predstavnik momčadi Antique bar.

Kalinić bi se na Poljud vratio nakon čak 12 i pol godina izbivanja. Podsjetimo, 2009. godine Kalinić je za sedam milijuna eura iz Hajduka otišao u engleski Blackburn, a potom je igrao za ukrajinski Dnjipro, koji ga je 2015. godine prodao Fiorentini. I baš je tamo Kalinić zabljesnuo i osigurao si transfer u redove Milana, iz čijih su ga redova “violama” platili čak 27,5 milijuna eura.

No tu je započeo Kalinićev pad forme, tu 2018. godinu neće pamtiti po dobru jer nije bio zadovoljan statusom u hrvatskoj reprezentaciji koja je igrala SP u Rusiji. Nakon toga Kalinić je lutao, od Milana preko Atletico Madrida i Rome. Bile su to dvije teške sezone.

Kalinić je zatim otišao put Verone, u kojoj je donekle i oživio svoju karijeru, ali kod našeg Igora Tudora, pored jednog od najboljih napadača ove sezone Giovannija Simeonea, nema što previše tražiti, stoga je transfer u Hajduk i više nego logična opcija za ovog 33-godišnjaka.

A sada je kapetan Hajduka Lovre Kalinić na Instagramu objavio fotografiju sa svojim prezimenjakom koji je stigao u Split na odmor. Poruka je znakovita:

- Da, daaaa.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:02 24.12.2021.

N. Kalinic, bas na onoj razini simpaticnosti na kojoj je i Hajduk - kme, kme kmecat cemo i razbijati dok nam ne puste utakmice. 0 od covjeka i karaktera, fuj.

SP
spremni0
09:26 24.12.2021.

šta je to skupljanje krupnog otpada....

RO
roland
09:22 24.12.2021.

Što više igrača Hajduka nastupi na malonogometnom turniru Četiri kafića, to je manja šansa da će zdravi dočekati početak i priprema i da će zaliječiti prethodne ozljede i oštećenja. Pametni igrači odu sa ženom na 10 dana na Maldive, Sejšele,, u neke dobre terme i tamo plivaju, imaju hidroterapiju, maknu se od ovih fešti i društvenih događanja. Dakle, pametan igrač iskoristi 10 dana da zaliječi ozljede, a za to je najbolja morska voda, neki Karipski otok. Provincijalnci su sretni kad ih netko pozove na nogometni turnir. Da se razumijemo, nemam ništa protiv tog turnira, no to je za bivše igrače. To može igrati Mandžukić, Olić, Srna,...ali ne smije igrati Livaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije