'NE BRINITE ZA MENE...'

Nitko nije znao što se događa, nastao je muk: Komentator napustio prijenos Đokovićevog meča

Screenshot: Youtube
12.07.2024.
u 19:24

Nije poznato je li se morao isključiti zbog kakvih zdravstvenih problema ili zbog nečeg drugog, nastavio je komentirati nakon kraće stanke.

Srpski tenisač Novak Đoković i talijanski predstavnik Lorenzo Musetti sastali su se u polufinalu Wimbledona, trećeg Grand Slam turnira sezone. Gledatelji u Srbiji, ali i ostali Đokovićevi navijači s nestrpljenjem su nakon gotovo četiri dana čekali vidjeti svog pulena na terenu u All England Clubu. Đoković nije igrao u četvrtfinalu jer je njegov suparnik Alex De Minaur predao meč bez borbe zbog ozljede.

Gledatelji u Srbiji prijenos meča mogli su pratiti u programu Sportkluba. Ondje je, u eteru, došlo do nenadane promjene kad je u pitanju bio komentator dvoboja. Naime, Nebojša Višković, jedan od najpoznatijih srpskih TV-komentatora morao je napustiti prijenos dvoboja. Višković se nakon petog gema u prvom setu obratio gledateljima i rekao da se mora isključiti iz prijenosa.

- Ne brinite ni za mene, ni za Novaka - rekao je Višković pa se odjavio.

U eteru je oko dvije minute bio muk, a onda se uključio drugi komentator, Ivan Govedarica. Ipak, na koncu prvog seta Višković se vratio u prijenos uz riječi da se "ovih dana jako muči u Londonu."

Nije poznato je li se morao isključiti zbog kakvih zdravstvenih problema ili zbog nečeg drugog, nastavio je komentirati nakon kraće stanke.

1/3
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:34 13.07.2024.

U članku se jedino ne vidi jedna sitnica, a to je kako se meč završio?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
23:37 12.07.2024.

Kaj se sve piše!?

SA
Satnik1111
23:14 12.07.2024.

Fakat ne mogu vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije