ZA NAJMLAĐE

Nova nogometna škola Top Sport poziva djecu da se priključe

Nogometna škola Top Sport
Nogometna škola Top Sport
01.09.2023.
u 15:41

Počevši od 11. rujna, više od 50 djece će krenuti s treninzima koji će se održavati tri puta tjedno u Dubravi. Škola je usmjerena na mlađe uzraste, na djecu rođenu od 2010. godine pa sve do predškolske dobi, odnosno rođene 2018. godine.

Nova nogometna škola Top Sport u Dubravi poziva najmlađe da se pridruže i započnu svoje prve korake u svijetu nogometa.

Ova nogometna škola nedavno je osnovana i povezana s Sportskim centrom Dubrava, smještenim na Vrpoljskoj ulici 5 u Zagrebu.

Djecu će trenirati ambiciozni i mladi treneri koji će prenijeti svoje suvremeno znanje o nogometu na mlade nogometaše. Fokus je na malonogometnoj školi nogometa gdje će djeca usavršiti svoje nogometne vještine.

Foto: Promo

Ova škola ima jasno postavljen cilj - promoviranje zdravog načina života među djecom, a možda netko od djece postane nogometni profesionalac.Naravno, nije isključeno i da će se nekoga uputiti i u 'veliki' nogomet. Osim tri treninga tjedno, mlade nogometaše očekuje i utakmica vikendom. Sudjelovat će u igranju liga kroz godinu, kao i raznih turnira te kampova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije