REAKCIJA TRENERA

VIDEO Sergej Jakirović zadovoljan skupinom, uvjeren je da Dinamo može proći

Sergej Jakirović
Foto: Kruno Galjar
1/3
01.09.2023.
u 15:20

– Izvukli smo dobru grupu, može se proći, u svakoj utakmici morat ćemo pokazati to na terenu. Možemo biti zadovoljni, nadam se da ćemo biti zdravi, da nećemo imati problema u rosteru

Nogometaši zagrebačkog Dinama natjecat će se u skupini C grupne faze UEFA Konferencijske lige, a suparnici će im biti češka Viktorija Plzen, kazahstanski prvak Astana i kosovski prvak Ballkani, odlučeno je ždrijebom održanim u Monte Carlu.

Ždrijeb je prokomentirao trener Dinama Sergej Jakirović.

– Izvukli smo dobru grupu, može se proći, u svakoj utakmici morat ćemo pokazati to na terenu. Možemo biti zadovoljni, nadam se da ćemo biti zdravi, da nećemo imati problema u rosteru, da ćemo skupiti snage igrati svaka četiri dana da možemo, kao prvi cilj, proći skupinu – rekao je Jakirović.

Gdje je sinoć Dinamo pogriješio protiv Sparte Prag?

– Dominirali smo, dolazili u zadnju trećinu, ali nismo bili konkretni. Žao mi je što se nije gledala situacija s Petkovićem, postoji taj VAR, nije mi jasno, ali moramo vjerovati sucu. Sparta je bila bolja od nas, pogotovo u prvom poluvremenu, ali to je bilo premalo.

Petković ostaje ili odlazi?

– Jutros je bio na treningu s nama. Na današnji dan ostaje, čekamo ponoć da se zatvori prijelazni rok.

Je li razgovarao s upravom?

– Svakodnevno razgovaramo, imamo sastanke, vrtimo, tražimo. Kad se netko pojavi, reagiramo. Igrači su poskupjeli, to moramo reći. Ono što je nama dostupno nije lako dovesti, ali trudimo se. Nadam se da ćemo uspjeti do 4. rujna, jer je do tada prijava za Europu – zaključio je Jakirović.

 

Komentara 19

ZA
Zapresictkon
15:46 01.09.2023.

Na žalost Dinamo mora sada u Evropi u ligu za bedake, Petković može samo u Dinamu biti zvijezda, iako Dinamo nije ni ostatak ostataka nekadašnjeg kluba za Perkovića je najbolje da tu ostane i ušičari maksimum novca koliko najviše može. Ako ode završiti će kao Oršić, Benković i još nekolicina precijenjenih Dinamovih zvijezda. Neće se vani nadigrati, pogledajte i Ademija koji je borac pa kako kotira u Kini.? Dinamo objektivno ima momčad za 1 do 4 mjesto u Hrvatskoj i to je to. Sada se boje hoće li proći i konferencijsku ligu, sramota.

ZP
Zabranjen pristup
15:54 01.09.2023.

Pa uvjeren je bio i u prolaz protiv sparte.

FR
freeshooter
16:08 01.09.2023.

...da bi Jakirović mogao zaustaviti ovaj pad, i posložio igru, i da bi se krenulo opet ka gore i opet nešto značilo u Europi, mora se zaustaviti rasprodaja igrača i trošenje velikih novaca na nepostojeća pojačanja, te zaista dovesti parr nama nužnih pojačanja koja treneru znače... jer kluba na ovom nivou nemože imati Bulata i Marina kao okosnicu ekipe... krasni su dečki, no njihove fizičke predispozicije nisu dovoljne ni za 2HNL... mi igramo sa dva igrača manje, njihova mlakost, nepokrivanje igrača i skrivanje u igri, posebice usporavanje igre, je uteg koji niti jedan trener nemože nadoknaditi... dokle god je tako, nema sa njima pomaka niti u HNL-u, za novce potrošene na pojedince smo mogli dovesti npr Jakića, koji je na ledu, a nama bi nosio veznu liniju, Bulat je spor i ukočen, nema snage za brži nogomet, svaki duel izgubi, dakle samo prava pojačanja, dajte nam Jakića... dakle sve je to na onima koji upravljaju... ako se posloži sa pojačanjima, mi tu KL možemo do kraja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije