Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Nuggetsi lako pobijedili Sunse: Durant nakon poraza ostao zatečen pitanjem novinara

NBA: Playoffs-Phoenix Suns at Denver Nuggets
Foto: Ron Chenoy/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.04.2023.
u 10:14

Najboljeg strijelca za Phoenix Sunse, Kevina Duranta, koji se istaknuo s 29 poena i 14 skokova novinar je upitao je li iznenađen Nuggetsima nakon što su u subotu s gotovo 20 poena razlike prešli preko Sunsa

Denver Nuggetsi pobijedili su u subotu u svojoj dvorani Phoenix Sunse 125-107 i u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige poveli 1-0 u seriji na četiri pobjede.  Denver su do lake pobjede odveli Jamal Murray (34 poena i 9 asistencija), Nikola Jokić (24 poena i 19 skokova) i Aaron Gordon (23 poena i 6 skokova).

U Phoenixu su se istaknuli Kevin Durant s 29 poena i 14 skokova, ali i 7 izgubljenih lopti i Davin Booker s 27 poena i 8 asistencija. Durant je nakon utakmice govorio je na konferenciji za medije, gdje ga je jedno pitanje zateklo. Novinar ga je upitao je li iznenađen Nuggetsima.

"Nuggetsi? Iznenađen? Jesam li iznenađen Nuggetsima? Ne, pobogu...Ljudi su bili prvi s razlogom. Imaju dvostrukog MVP-ja, širok kadar. Ne, nisam iznenađen. Sposobni su pobjeđivati. Mi moramo raditi na sebi, ali veselim se drugoj utakmici", odgovorio je u nevjerici Durant.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije