Starta u kolovozu

Odgovor KHL-u: Počinje hokejaška Liga prvaka

Medveščak
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
11.12.2013.
u 20:46

A Sovjetski sport u članku pod naslovom “Čudo iz Hrvatske” piše o iznenađujućim rezultatima Medveščaka ove sezone

Od kolovoza iduće godine počinje hokejaška Liga prvaka. Odgovor je to Europe ruskom KHL-u. Format natjecanja još nije definiran, no sudjelovat će 40 klubova, a od toga ih se već 26 zna (iz Švicarske, Finske, Švedske, Češke, Njemačke i Austrije).

A Sovjetski sport u članku pod naslovom “Čudo iz Hrvatske” piše o iznenađujućim rezultatima Medveščaka ove sezone. Mark French Rusima je otkrio da je nakon sedam poraza u nizu u rujnu zamalo dobio otkaz, a na pitanje bi li prihvatio ponudu bogatog ruskog kluba, rekao je:

– Nije još vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 3

KE
kentie
10:51 12.12.2013.

Ma sve što su medvjedi napravili ove sezone je čudo nad čudima...a počelo je sa strašnim rezultatom u ledenoj protiv moskovskog CSKA...na početku sezone, govorilo se da je važno da medvjedi ne budu zadnji u Zapadnoj konferenciji...sad se računa pod normalno da uđu u play off...

IS
istinaisamoistina
22:07 13.12.2013.

Alo dećki, ta liga prvaka je već igrana nekoliko godina zaredom i 2 godine je napravljena stanka, dakle nije nešto novo nego je starije od KHL lige, prvo ispeci pa reci!

IS
istinaisamoistina
22:09 13.12.2013.

I taj naslov kao govori da je ta ruska liga vrh vrhunca, smanji malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije