KVALIFIKACIJE ZA EURO

Olić objavio popis mladih vatrenih! Novo ime dolazi iz Madrida, ali igra za Hrvatsku

Zagreb: Ivica Olić održao je konferenciju za medije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
24.09.2024.
u 11:09

Hrvatska reprezentacija je trenutačno treća s jednim bodom i jednom utakmicom manje od Grčke. Drugoplasirane reprezentacije kvalifikacijskih skupina rangirat će se po učinku i najbolje tri izborit će izravan plasman na Europsko prvensto

Izbornik hrvatske reprezentacije do 21 godine, Ivica Olić, objavio je popis igrača koji bi trebali biti u momčadi za završna dva kola kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Slovačkoj. Mlada nogometna reprezentacija će se najprije 11. listopada susresti u Koprivnici s Andorom.

Zaim će na istome mjestu četiri dana kasnije igrati protiv nogometaša iz Grčke. Novo ime na popisu slavnog vatrenog je Matia Barzic Gutiérrez. Ovaj 20-godišnji stoper rođen je u Madridu te ima španjolsko i hrvatsko državljanstvo. Barzic Gutiérrez je ove sezone debitirao za prvu momčad Elchea u drugome razredu španjolskog nogometa. 

GALERIJA  Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Zagreb: Ivica Olić održao je konferenciju za medije
1/15

Hrvatska reprezentacija je trenutačno treća s jednim bodom i jednom utakmicom manje od Grčke. Drugoplasirane reprezentacije kvalifikacijskih skupina rangirat će se po učinku i najbolje tri izborit će izravan plasman na Europsko prvenstvo. Reprezentacije od četvrtog do devetog mjesta će nastup na Euru morati izboriti kroz doigravanje.

Olićev popis
Vratari: Nikola Čavlina, Franko Kolić, Ivan Mandrić
Braniči: Moreno Živković, Dominik Prpić, Ivan Cvijanović, Šimun Hrgović, Luka Vušković, Matia Barzic
Vezni igrači: Veldin Hodža, Lukas Kačavenda, Marin Šotiček, Lovro Zvonarek, Marko Soldo, Luka Stojković, Leon Belcar, Branko Pavić
Napadači: Marin Ljubičić, Gabriel Vidović, Dion Drena Beljo, Franjo Ivanović, Ante Crnac, Anton Matković
Pretpozivi: Stipe Biuk, Matija Frigan, Domagoj Bukvić, Marko Katinić, Šimun Mikolčić, Antonio Baždarić, Luka Kapulica, Luka Hodak

VIDEO Zlatko Dalić objavio popis Hrvatske za Ligu nacija. Vratio je vatrenog koji mu je donio broncu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije