EUROPA LIGA

Opasni Norvežani mogli bi biti idući protivnik Rijeke; Bečki Rapid srušio turskog velikana

Europa Conference League - Round of 16 - Second Leg - Club Brugge v Molde
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
1/2
09.08.2024.
u 02:00

Molde je kod kuće porazio Cercle Brugge sa 3-0. Ovu utakmicu s posebnom pažnjom pratili su navijači Rijeke, jer će momčad s Rujevice, ako preskoči švedski Elfsborg, u play-offu igrati protiv pobjednika norveško - belgijskog okršaja

U najzanimljivijem ogledu 3. pretkola Europske lige Ajax je u Ateni pobijedio Panathinaikos sa 1-0, dok je bečki Rapid kao gost identičnim rezultatom porazio Trabzonspor.

Pobjedu "Kopljanicima" donio je Steven Berghuis golom u 28. minuti. Za Pao je cijeli susret igrao Tin Jedvaj, dok je za Ajax nastupio Josip Šutalo. Jakov Medić nije ulazio u igru, dok Borna Sosa nije konkurirao za sastav nizozemskog velikana.

GALERIJA Kolinda pozirala sa španjolskim kraljem pa pokazala ozlijeđeno koljeno

Europa Conference League - Round of 16 - Second Leg - Club Brugge v Molde
1/14

Bečki Rapid je identičnim rezultatom na gostovanju pobijedio Trabzonspor sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Lukas Grgić u 67. minuti. Mislav Oršić nije nastupio za turski sastav, dok je Borna Barišić ušao u igru u 82. minuti. S druge strane za Rapid je do 68. minute igrao Dion Drena Beljo.

Molde je kod kuće porazio Cercle Brugge sa 3-0. Za Molde su zabili Kristian Eriksen (3), Magnus Eikrem (18) i Martin Linnes (30). Ovu utakmicu s posebnom pažnjom pratili su navijači Rijeke, jer će momčad s Rujevice, ako preskoči švedski Elfsborg, u play-offu igrati protiv pobjednika norveško - belgijskog okršaja.

VIDEO Hrvatsku junakinju otac je napustio dok je imala pet godina, a 2008. gledala je smrti ravno u oči

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije