SPORNI DETALJI

Opet se govori o suđenju: Hajdukovac uhvatio protivnika za glavu, je li to za crveni?

Mikanović
Croatel/Maxsport
30.10.2022.
u 19:41

Uz četiri gola, u Kranjčevićevoj smo vidjeli i tučnjavu igrača. Ružno je izgledalo na kraju prvog poluvremena. Nakon duela Lokomotivinog Luke Stojkovića i Hajdukovog Dina Mikanovića, potonji je Stojkovića uhvatio za vrat, a poslije toga su svi pritrčali u gužvu

Kakva šokantna utakmica u Kranjčevićevoj, Hajduk je vodio 2:0 sve do 88. minute, no završilo je 2:2, a lokosi su na kraju imali šansu i za 3:2.

Uz četiri gola, u Kranjčevićevoj smo vidjeli i tučnjavu igrača. Ružno je izgledalo na kraju prvog poluvremena. Nakon duela Lokomotivinog Luke Stojkovića i Hajdukovog Dina Mikanovića, potonji je Stojkovića uhvatio za vrat, a poslije toga su svi pritrčali u gužvu, nekoliko igrača je gurnuto na pod, poletjelo je i nekoliko šaka, ali na sreću po sve aktere nijedna šaka nije pogodila svoju metu. 

Epilog priče bio je da je sudac Zdenko Lovrić dao žute kartone Stojkoviću i Milićeviću kod Lokomotive te Mikanoviću i Grgiću kod Hajduka, a mnogi već sad ističu da su neke kazne mogle biti i strože. Pogledajte fotografiju pa procijenite je li Mikanović dobio kaznu koju je zaslužio.

A Lokomotiva se na svom Facebook profilu narugala ovoj situaciji. Objavila je ovu fotografiju uz opis "kad si kod zubara koji ti želi pregledati plombu".

Kad smo već kod suca, u prvom poluvremenu u šesnaestercu Lokomotive dogodio se duel između lokosa Mersinaja i hajdukovca Simića; gostujući igrač je pao na travnjak, činilo se da je bio odgurnut, a sudac Lovrić odlučno je pokazao da se igra nastavi, i ne pomišljajući na kazneni udarac.

Nije čak ni dobio signal iz VAR-sobe da pregleda snimku sporne situacije. To je razgnjevilo Hajdukove navijače, koji su ga žestoko izvrijeđali, a uslijedile su i uvrede na račun HNS-a. Neki su pogledima tražili Brunu Marića u svečanoj loži, uvjereni kako je Hajduk bio oštećen ovom odlukom.

Ključne riječi

Komentara 13

CA
Catalonia
20:15 30.10.2022.

Nikak da stane to besramno guranje i sudaca i saveza(citaj Kustic) i pomaganje haydugu.. Fakat je vec prevrsilo svaku mjeru.. Kustic marijan je najvece pojjacanje hajduga u zadnjih 15-ak godina. Nevjerojatno kolko ih guraju i pomazu im,zadnjih 6-7 utakmica pogotovo…… Pa toliko nikad nisu pomagali niti juventus niti real koji su poznati po guranju i pomaganju sudaca,suđenju u niihovu korist. Pa sad nek mi obrisu komentar slobodno.

Avatar Žuti
Žuti
20:21 30.10.2022.

Recimo da bi primanje protivničkog igrača za vrat trebao biti crveni karton, uz barem 3 utakmice zabrane igre.

IN
Ineboimorejeplavo
22:44 30.10.2022.

evo ovako,mikanovic je triba dobit direktni crveni, toliko je ocito kako suci imaju naredbu da hajdukove prekrsaje koji su na granici ragbija ne sankcioniraju odnosno da se umanje kolko je god moguce a protivniku svirati ama bas svaki kontakt, obavezno zuti pa kasnije drugi zuti ili odma crveni, zatim konstantno simuliranje hajdukovaca, imam osjecaj da im je to glavni dio treninga, mora se napokon pocet sankcionirati, zatim verbalni napadi na sve suce / to nigdi i nikome nije dozvoljeno osim kusticevim hajdukovcima, to su sve zuti kartoni, zatim ubilacki startovi hajdukovaca se ne sviraju, tone faulova se ne sviraju, penal za hajduk je jednostavnije svirat nego pocetak utakmice, cak su i var zloupotrijebili jer se koristi kako bi hajduku donio nepripadajucu korist a drugima, pogotovu Dinamu da im se ponisti sta god je moguce.ovaj hns s kusticem na celu je unio nered u prvenstvo i jako veliku nervozu u narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije