POVRATAK MAJSTORA

Oršić oduševio navijače i medije: 'Zablistala je hrvatska zvijezda'

Brdo kod Kranja: Mislav Oršić odradio trening s Trabzonsporom Nenada Bjelice 
Marko Lukunic/PIXSELL
23.08.2024.
u 22:26

Hrvatska zvijezda Trabzonspora Mislav Oršić se protiv St. Gallena prvi put pojavio na terenu u početnih 11 i izazvao divljenje navijača, trener Avci: "Od njega smo to i očekivali."

Nikad ne otpisujte Mislava Oršića. Možda je utakmica St. Gallena i Trabzonspora završila 0:0, ali Oršić je ponovno počeo igrati kao u najboljim danima. Dobio je nakon dugo vremena šansu od prve minute i jako dobro ju iskoristio unatoč tome što nije zabio nijedan gol.

"Mislim da je Mislav Oršić odigrao jako dobar meč nakon godinu dana. Od njega smo to i očekivali", kazao je trener Trabzonspora Abdullah Avcı poslije utakmice. Turski mediji javljaju da je Oršić bio najbolji igrač Trabzonspora te da je sa svoje prirodne pozicije lijevog krila prodorima rešetao svoje čuvare. "Zablistala je Trabzonova hrvatska zvijezda", piše dnevni list Yomra Sonhaber te dodaje:

"Hrvatska zvijezda Trabzonspora Mislav Oršić se protiv St. Gallena prvi put pojavio na terenu u početnih 11 i izazvao divljenje navijača. Oršić, koji se vratio na teren nakon teške ozljede početkom prošle sezone, iskoristio je priliku koju mu je pružio trener Abdullah Avcı".

Ako se ovako nastavi, mogao bi se Oršić vratiti i u reprezentaciju. Zasad nije bio član udarnih 11 i pitanje hoće li ikad biti pored nikad otpisanog Ivana Perišića, pa i Marka Pjace, ali da se može nadati pozivu, svakako može. 31 mu je godina i kraj karijere je još daleko. 

VEZANI ČLANCI:
Brdo kod Kranja: Mislav Oršić odradio trening s Trabzonsporom Nenada Bjelice 
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije